Κλοπ: «Υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα, δεν στρεσάρομαι για τον τίτλο»! (vid)

Κλοπ: «Υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα, δεν στρεσάρομαι για τον τίτλο»! (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Κλοπ: «Υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα, δεν στρεσάρομαι για τον τίτλο»! (vid)

bet365

Άλλοι λένε πως χάνουν τον ύπνο τους. Άλλοι στη θέση του, με δεδομένο πως η Λίβερπουλ δεν έχει πάρει τίτλο εδώ και 29 χρόνια, θα είχαν αφοσιώσει όλη τη ζωή τους στη φετινή σεζόν. Όχι όμως ο Γιούργκεν Κλοπ. «Δεν είναι το μεγαλύτερο στρες στον κόσμο, υπάρχουν σημαντικότερα πράγματα στη ζωή» είπε και παρέδωσε μαθήματα...

Λίβερπουλ - Λέστερ με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις και live alerts. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις.

Ο Kloppo δεν αλλάζει την κοσμοθεωρία του και τη φιλοσοφία του για κανέναν.

Ξέρει πως βρίσκεται σε έναν ιστορικό σύλλογο, ξέρει πόσο μεγάλη σημασία έχει για τον κόσμο της Λίβερπουλ το πρωτάθλημα, ξέρει ότι έχει τεράστια ευκαιρία τη φετινή σεζόν κι όμως, δεν το θεωρεί λόγο για να... τρελαθεί.

Μιλώντας στο BBC, ξεκαθάρισε πως τα κάνει όλα για τους οπαδούς έχοντας απόλυτη επίγνωση της κατάστασης που τους κάνει να θεωρούν αυτή τη στιγμή το ποδόσφαιρο ως το πιο σημαντικό πράγμα, όμως, δεν θα έπρεπε να είναι έτσι...

«Ας απολαύσουμε τις στιγμές και τη διαδρομή και πάμε να διεκδικήσουμε τα πάντα. Δεν μπορούμε να ξέρουμε από τώρα ποιος θα είναι πρώτος στο τέλος.

Δεν το απολαμβάνω εγώ. Απολαμβάνω τη δουλειά με τα παιδιά. Και πέρυσι φτάσαμε μέχρι τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ και όντως απήλαυσα τα ματς που νικήσαμε. Δεν είμαι στρεσαρισμένος, δεν είναι το μεγαλύτερο στρες στον κόσμο η διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Είναι όμως έντονο κι έχει μεγάλη σημασία. Έχουμε κάθε φορά ελάχιστες μέρες να προετοιμαστούμε για τα παιχνίδια με πολύ δυνατές ομάδες.

Το ποδόσφαιρο δεν είναι το πιο σημαντικό πράγμα στον κόσμο, όμως αυτή τη στιγμή φαντάζει ως το πιο σημαντικό και χαίρομαι πολύ για τον κόσμο μας που ζει όλο αυτό το πράγμα. Θα ήμουν ενθουσιασμένος αν ήμουν κι εγώ ένας οπαδός της Λίβερπουλ.

Δεν έχει να κάνει με μένα, αλλά με τους οπαδούς που περιμένουν και ονειρεύονται τόσο καιρό τον τίτλο. Αν μου έλεγε κάποιος στην αρχή της σεζόν ότι θα ήμασταν στο +4 και θα είχαμε παίξει δυο φορές με τη Σίτι και δύο με την Άρσεναλ θα έλεγα ότι είναι κάτι απίθανο. Όμως, δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για την κορυφή, αν δεν είναι τελεσίδικο...» ήταν τα λόγια του Κλοπ.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα