Αρσεναλ – Κάρντιφ 2-1

Gazzetta team
Αρσεναλ – Κάρντιφ 2-1

bet365

Με την απουσία του αγνοούμενου Αργεντινού φορ να συγκινεί, οι Gunners τα... χρειάστηκαν κόντρα στους πεισματάρηδες Ουαλούς, αλλά έφτασαν στο τελικό 2-1.

Επιστροφή χρημάτων* στο Λίβερπουλ - Λέστερ και σούπερ αποδόσεις στην Premier League από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Κανονικά θα έπρεπε να βρίσκεται στο χορτάρι και να φοράει τη φανέλα της Κάρντιφ. Ωστόσο, ο αγνοούμενος Εμιλιάνο Σάλα βάρυνε με τη σκιά του από το matrix τα συναισθήματα στο «Εμιρεϊτς», καθώς αυτό ήταν το πρώτο παιχνίδι από τότε που έπεσε το αεροπλάνο του. Υπό αυτό το κλίμα συγκίνησης, η Αρσεναλ δυσκολεύτηκε πάρα πολύ για να φτάσει καθυστερημένα στο τελικό 2-1 επί των Ουαλών και να πιάσει την Τσέλσι στην 4η θέση, αλλά με ματς περισσότερο και μειονέκτημα στην ισοβαθμία με τους Μπλε.

Οι φιλοξενούμενοι αμύνονταν μαζικά και οι Λονδρέζοι δεν μπορούσαν να βρουν διαδρόμους. Η λύση δόθηκε με τον Ομπαμεγιάνγκ να ευστοχεί σε πέναλτι (66') και να φτάνει τα 15 γκολ στο πρωτάθλημα, ενώ ο Λακαζέτ (83') με διαγώνιο σουτ το κλείδωσε, με το φοβερό τελείωμα του Μέντεζ-Λαΐνγκ να μειώνει στις καθυστερήσεις. Με αυτόν τον τρόπο η Αρσεναλ συνέχισε με νίκη για έκτο σερί ματς εντός, όντας αήττητη για 11 στην έδρα της.

Ο Ντίνος Μαυροπάνος ήταν στην αποστολή, ενώ ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος είναι τραυματίας!

Αρσεναλ (Ουνάι Εμερι): Λένο, Μουστάφι, Λίχσταϊνερ (60' Τζένκινσον), Μονρεάλ, Κολάσινατς, Τορέιρα, Ελνένι (45' Ιβόμπι), Γκεντουζί, Οζίλ (76' Ράμσεϊ), Λακαζέτ, Ομπαμεγιάνγκ

Κάρντιφ (Νιλ Γουόρνοκ): Εθεριτζ, Εκουέλε-Μανγκά, Μπαμπά, Μπένετ, Γκούναρσον, Πέτερσον, Αρτερ (81' Χάρις), Ραλς, Ριντ (70' Μέντεζ-Λαΐνγκ), Νιάς (73' Ζοχόρε).

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα