Ο Σάλα και το σοκαριστικό του μήνυμα: «Είμαι σε ένα αεροπλάνο που... μοιάζει να καταρρέει»!

Ο Σάλα και το σοκαριστικό του μήνυμα: «Είμαι σε ένα αεροπλάνο που... μοιάζει να καταρρέει»!

Κώστας Ζάλιαρης
Ο Σάλα και το σοκαριστικό του μήνυμα: «Είμαι σε ένα αεροπλάνο που... μοιάζει να καταρρέει»!

bet365

Ο Εμιλιάνο Σάλα άφησε ηχητικό την ώρα που βρισκόταν στον αέρα με το ιδιωτικό αεροσκάφος, εξέφραζε το άγχος του για το νέο κεφάλαιο της καριέρας του, ωστόσο, έδειξε πως άρχισε ν' αντιλαμβάνεται την κατάσταση, όταν τόνισε πως το αεροπλάνο στο οποίο βρισκόταν «μοιάζει έτοιμο να καταρρεύσει»!

Ο 28χρονος επιθετικός, το βράδυ του Σαββάτου ανακοινώθηκε επίσημα από την Κάρντιφ αποτελώντας το ακριβότερο μεταγραφικό απόκτημα στην ιστορία του ουαλικού συλλόγου, επέστρεψε στη Ναντ ν' αποχαιρετήσει τους πρώην συμπαίκτες και την οικογένειά του και θα «πετούσε» ξανά για το Νησί.

Μόνο που δεν έφτασε ποτέ, καθώς τον περίμεναν από το βράδυ της Δευτέρας... Το αεροπλάνο χάθηκε από τα ραντάρ έχοντας εκπέμψει σήμα για να πάρει άδεια αναγκαστικής προσγείωσης και μέχρι σήμερα δεν έχει εντοπιστεί τίποτα... Και την Τρίτη βγήκε στο φως της δημοσιότητας το μήνυμα του Σάλα.

Ομως λίγο αργότερο έγινε γνωστό και το τελευταίο ηχητικό μήνυμα του Αργεντινου.

«Γεια σας αδέρφια, τι κάνετε τρελοί; Είμαι... πεθαμένος. Ήμουν στη Νάντη και έκανα ένα σωρό πράγματα. Δεν τελείωναν ποτέ. Τώρα είμαι σε ένα αεροσκάφος που μοιάζει να καταρρέει και ταξιδεύω στο Κάρντιφ.

Αύριο το απόγευμα θα ξεκινήσω προπόνηση με τη νέα μου ομάδα. Θα δούμε πώς θα πάνε τα πράγματα.

Αν σε 1,5 ώρα δεν έχετε νέα μου... Δεν ξέρω αν στείλουν κανέναν να με βρει, γιατί δεν θα μπορούν να με βρουν. Πόσο φοβάμαι!» ήταν το σοκαριστικό μήνυμα που άφησε στο WhatsApp...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα