Πλήρης άγνοια του Σάρι για τις μεταγραφές στην Τσέλσι!

Πλήρης άγνοια του Σάρι για τις μεταγραφές στην Τσέλσι!

Κώστας Ζάλιαρης
Πλήρης άγνοια του Σάρι για τις μεταγραφές στην Τσέλσι!

bet365

Πριν από δυο εβδομάδες ήταν η τελευταία επαφή του Μαουρίτσιο Σάρι με την άμεση συνεργάτιδα του Ρομάν Αμπράμοβιτς, Μαρίνα Γκρανόβσκαϊα για τις μεταγραφές και έκτοτε δεν έχει ασχοληθεί περαιτέρω για την ενίσχυση της Τσέλσι!

Xετάφε – Αλαβές με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις.

Ο Ιταλός προπονητής των «μπλε», όπως ακριβώς δεν είχε ενημερωθεί για τις εξελίξεις στην υπόθεση της απόκτησης του Κρίστιαν Πούλισιτς από τη Μπορούσια Ντόρτμουντ, έτσι και τώρα παραμένει προσηλωμένος στη δουλειά του και δεν ασχολείται έντονα με το θέμα των μεταγραφών.

Αυτό που καθιστά σαφές είναι πως έχει πει την άποψή του για μεταγραφικούς στόχους, έχει κάνει τις συστάσεις του και από εκεί και πέρα τ' αφήνει όλα να τα χειριστεί η συνεργάτης του Αμπράμοβιτς, Μαρίνα Γκρανόβσκαϊα.

«Την τελευταία φορά που μίλησα με τη Μαρίνα, ήταν πριν από δυο εβδομάδες. Ξέρει καλά την άποψή μου, ξέρει ότι χρειαζόμαστε αντικαταστάτη του Φάμπρεγας και δεν είμαι καθόλου ενοχλημένος αυτή τη στιγμή» είπε για το γεγονός πως ο Ισπανός αποχώρησε για τη Μονακό δίχως να έχει αποκτηθεί κάποιος για να καλύψει το κενό του, ενώ, δεν είχε να πει κάτι και για την υπόθεση του Ιγουαΐν, σχολιάζοντας:

«Δεν ξέρω πότε θα έρθει. Έχω εμπιστοσύνη στη Μαρίνα Γκρανόβσκαϊα και ξέρω ότι δουλεύει το θέμα πολύ έντονα. Εγώ πρέπει να αφοσιωθώ στη δική μου δουλειά, τους αγώνες και τις προπονήσεις της ομάδας».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα