Πεπ: «Δεν προλαβαίνω ν' ασχοληθώ και με το... γρασίδι»

Πεπ: «Δεν προλαβαίνω ν' ασχοληθώ και με το... γρασίδι»

Κώστας Ζάλιαρης
Πεπ: «Δεν προλαβαίνω ν' ασχοληθώ και με το... γρασίδι»

bet365

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα εξεπλάγην όταν άκουσε από δημοσιογράφο να τον ρωτάει για τις φήμες που ήθελαν τη Μάντσεστερ Σίτι να ψηλώνει επίτηδες το γρασίδι στο Etihad ώστε να δυσκολέψει τη Λίβερπουλ στο μεταξύ τους ντέρμπι την περασμένη εβδομάδα. Ο Καταλανός κόουτς δήλωσε πως «δεν ασχολούμαι με τον αγωνιστικό χώρο κι ούτε έχω πάρει ποτέ τηλέφωνο...».

Τα μεγάλα φαβορί Μάντσεστερ Σίτι, Ρεάλ Μαδρίτης και Παρί Σεν Ζερμέν παίζουν σε φοβερές αποδόσεις στο νέο Pamestoixima.gr.

Ο τεχνικός των «πολιτών» ξεκαθάρισε πως ουδέποτε έχει σκεφτεί αθέμιτα μέσα για να κάνει κακό σε αντίπαλη ομάδα πέρα από την προετοιμασία της δικής του ομάδα καθαρά στο αγωνιστικό κομμάτι και ανέφερε:

«Δεν είμαι εγώ αυτός που φροντίζει για τον αγωνιστικό χώρο και το ύψος του γρασιδιού. Αν θέλει η Λίβερπουλ να παίξει γρήγορα, θα παίξουμε πιο γρήγορα εμείς. Δεν το καθορίζουμε ποτέ. Πάντοτε ποτίζουμε το γρασίδι αν και βρέχει αρκετά εδώ.

Εμπιστεύομαι τους ανθρώπους που ασχολούνται με το γρασίδι του γηπέδου. Έχω πολλά πράγματα στο κεφάλι μου για ν' ασχοληθώ και με τον αγωνιστικό χώρο. Δεν έχω πάρει ποτέ τηλέφωνο να πω “να κάνουμε αυτό για να δυσκολέψουμε τους αντιπάλους μας στο γήπεδο”».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα