Ο Έμερι απέφυγε ν' απαντήσει για το μέλλον του Εζίλ! (vid)

Ο Έμερι απέφυγε ν' απαντήσει για το μέλλον του Εζίλ! (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Ο Έμερι απέφυγε ν' απαντήσει για το μέλλον του Εζίλ! (vid)

bet365

Επισημαίνοντας πως έμεινε εκτός αποστολής για το ντέρμπι με την Τότεναμ στο Λιγκ Καπ για λόγους... τακτικής, ο Ουνάι Έμερι απέφυγε ν' απαντήσει για το μέλλον του Μεσούτ Εζίλ στην Άρσεναλ και άλλαξε θέμα!

ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Αναντολού Εφές με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις και live alerts. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις.

Ο κόουτς των «κανονιέρηδων» δεν έδωσε σαφή απάντηση σε ερώτηση που δέχθηκε για το γεγονός πως επέλεξε ν' αφήσει εκτός πλάνων για την αναμέτρηση με τα «σπιρούνια» στο Λιγκ Καπ τον Γερμανό μεσοεπιθετικό και μάλιστα, αυτό που είχε να πει ήταν πως: «Σκεφτόμαστε το αποψινό (σ.σ. χθεσινό) ματς και αυτό του Σαββάτου. Τίποτα άλλο».

Η φημολογία που κυκλοφορεί, πάντως, θέλει τον Εζίλ να επιδεικνύει... τεμπελιά στις τελευταίες προπονήσεις της Άρσεναλ και γι' αυτό να χάνει τη θέση του στα πλάνα του προπονητή του. Παρ' όλα αυτά, φαίνεται να τίθεται ακόμα μεγαλύτερο ζήτημα από τη στιγμή που ο Ισπανός τεχνικός απέφυγε ν' απαντήσει για το μέλλον του ποδοσφαιριστή στον σύλλογο κι όχι απλά για το τρέχον διάστημα...

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα