Κλοπ για Μουρίνιο: «Είναι ένας εκπληκτικός προπονητής»!

Gazzetta team
Κλοπ για Μουρίνιο: «Είναι ένας εκπληκτικός προπονητής»!

bet365

Τον σεβασμό και τη συμπαράστασή του προς τον μεγάλο αντίπαλο και απολυμένο συνάδελφο εξέφρασε ο τεχνικός της Λίβερπουλ, μιλώντας με κολακευτικά λόγια για εκείνον.

Ο Γίργκεν Κλοπ δεν υπήρξε απλά ένας αντίπαλος για τον Ζοσέ Μουρίνιο, αλλά εκείνος που τελικά υπέγραψε τις τρεις από τις τέσσερις απολύσεις της καριέρας του. Ωστόσο, ο τεχνικός της Λίβερπουλ έσπευσε να εκδηλώσει τον θαυμασμό και τη συμπαράστασή του στον τέως πλέον προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ:

«Είναι ένας τρομερά ανταγωνιστικός τύπος, ένας πολύ φιλόδοξος. Εχει όλο τον σεβασμό μου, καθώς έχει υπάρξει απίστευτα επιτυχημένος. Μπορώ να φανταστώ πόσο δύσκολοι θα ήταν για εκείνον οι τελευταίοι γεμάτοι αμφισβήτηση μήνες. Κανείς όμως δεν μπορεί να του αφαιρέσει όλα τα υπέροχα που έχει κατακτήσει. Ελπίζω να έχει αυτά στο μυαλό του και όχι τα αρνητικά που συνέβησαν τελευταία. Είναι ένας εκπληκτικός προπονητής».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα