Kάρικ και στο βάθος... Ζιντάν για τη Γιουνάιτεντ

Gazzetta team
Kάρικ και στο βάθος... Ζιντάν για τη Γιουνάιτεντ

bet365

Στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα πάνε εκτός συγκλονιστικού απροόπτου σε υπηρεσιακή λύση για την αντικατάσταση του Μουρίνιο, έχοντας στο βλέμμα τους όμως και τον Ζινεντίν Ζιντάν για το καλοκαίρι.

Επιστροφή χρημάτων* στο Λέστερ – Μάντσεστερ Σίτι και σούπερ αποδόσεις στην Premier League από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Η λύση της συνεργασίας με τον Ζοσέ Μουρίνιο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βάζει τους ιθύνοντες της ομάδας σε αναζήτηση του αντικαταστάτη του λίγο πριν τα Χριστούγεννα. Ωστόσο, όλα δείχνουν, ότι οι άνθρωποι των «Κόκκινων Διαβόλων» θα πάνε σε μια προσωρινή λύση μέχρι το τέλος της σεζόν και έπειτα θα βρουν κάτι μόνιμο για τον πάγκο.

Αυτό άλλωστε αναφέρεται και στην ανακοίνωση για την αποχώρηση του Ζοσέ Μουρίνιο στο τιμόνι, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι θα προσληφθεί ένας υπηρεσιακός μέχρι το τέλος της σεζόν, τη στιγμή που η διαδικασία ανεύρεσης του επόμενου προπονητή με φόντο την επόμενη σεζόν ήδη τρέχει.

Όσον αφορά τον υπηρεσιακό, αρκετές πιθανότητες συγκεντρώνει ο Μάικλ Κάρικ, ενώ ήδη για το καλοκαίρι το όνομα του Ζινεντίν Ζιντάν είναι το πρώτο που «παίζει» ήδη δυνατά.

Ο πρώην τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης είχε συνδεθεί και στο πρόσφατο παρελθόν με τη Γιουνάιτεντ και μάλιστα αρκετά έντονα. Μένει να φανεί αν θα είναι ένας από τους πρώτους με τους οποίους θα έχει επαφές ο Εντ Γούντγουορντ που θα αναλάβει ένα σημαντικό φορτίο για την επιλογή του διαδόχου του Μουρίνιο στον πάγκο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα