Νέο συμβόλαιο με τη Λίβερπουλ υπέγραψε ο Μανέ!

Νέο συμβόλαιο με τη Λίβερπουλ υπέγραψε ο Μανέ!

Gazzetta team
Νέο συμβόλαιο με τη Λίβερπουλ υπέγραψε ο Μανέ!

bet365

Ο Σαντιό Μανέ έκλεισε τα αυτιά του στις... σειρήνες και υπέγραψε νέο συμβόλαιο μέχρι το 2023 με την ομάδα της καρδιάς του, τη Λίβερπουλ. Eνθουσιασμένος ο Κλοπ με την εξέλιξη.

Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης ήθελαν τον Σαντιό Μανέ, ωστόσο ο Σενεγαλέζος επιθετικός δε δίστασε ούτε λεπτό να βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο με τους «Κόκκινους». Ο Μανέ υπέγραψε μέχρι το 2023 στη Λίβερπουλ και τόνισε πως έκανε την καλύτερη επιλογή «Είμαι πολύ χαρούμενος, πολύ ευτυχισμένος που επέκτεινα τη συνεργασία μου με τη Λίβερπουλ. Είναι μια μεγάλη μέρα για μένα και τώρα ανυπομονώ να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τα όνειρά μας και ειδικότερα να κερδίσει τρόπαια. Εχω έρθει στον ιδανικό σύλλογο, στη σωστή στιγμή και με το σωστό προπονητή επίσης. Ήρθα εδώ και είμαι πολύ χαρούμενος. Για μένα, ήταν η καλύτερη απόφαση στην καριέρα μου» τόνισε ο Μανέ. Ο 26χρονος έχει πετύχει συνολικά 40 γκολ σε 89 ματς με τα Κόκκινα.

«Αυτή η εξέλιξη ήταν μια μεγάλη ώθηση για όλους. Δεν μπορώ να σκεφτώ ομάδα στην Ευρώπη που δεν θα ήθελε να έχει έναν παίκτη σαν τον Σαντιό. Το γεγονός όμως ότι ήθελε να μείνει σε μας δείχνει για το που βρισκόμαστε σήμερα. Είναι ένα τόσο σημαντικό μέλος της ομάδας μας. Εκπέμπει θετική ενέργεια και νομίζω ότι αυτό αντικατοπτρίζεται στις επιδόσεις του στον αγωνιστικό χώρο. Η τροχιά είναι μόνο ανοδική και η μόνη κριτική που θα μπορούσε να ασκήσω είναι ότι ίσως μερικές φορές είναι ο μόνος που δεν βλέπει πόσο καλός είναι...» τόνισε ο Γίργκεν Κλοπ.



Sadio Mane agrees new long-term #LFC contract...

— Liverpool FC (@LFC) November 22, 2018
 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα