Μουρίνιο: «Τρομερή η Σίτι σε οργάνωση και γήπεδο»!

Κώστας Ζάλιαρης
Μουρίνιο: «Τρομερή η Σίτι σε οργάνωση και γήπεδο»!

bet365

Ο Ζοσέ Μουρίνιο εκθείασε την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα ενόψει του μεγάλου ντέρμπι του Μάντσεστερ και μίλησε με απίστευτα κολακευτικά λόγια και για τον τρόπο λειτουργίας και οργάνωσης των «πολιτών»!

Δίχως να μπει σε διαδικασία σχολιασμού των αποκαλύψεων από το Football Leaks και όσα καταγγέλλονται εις βάρος της Σίτι για τον τρόπο με τον οποίο ο Σεΐχης Μανσούρ αποφεύγει τις κυρώσεις από το Financial Fair Play και ενισχύει οικονομικά το κλαμπ, ο Πορτογάλος κόουτς της Γιουνάιτεντ σχολίασε:

«Δεν μπορώ να ξέρω τι συμβαίνει πίσω από κλειστές πόρτες και οφείλω να σκεφτώ και να βλέπω μονάχα όσα γίνονται μέσα στις τέσσερις γραμμές του αγωνιστικού χώρου. Παρ' όλα αυτά, υπάρχει τεράστια ποιότητα στη δουλειά, στον τρόπο λειτουργίας και στην οργάνωση. Πιστεύω ότι κανείς δεν μπορεί να φτάσει τη Σίτι σε αυτό το επίπεδο»!

Αναφορικά με το αγωνιστικό κομμάτι της προσεχούς τεράστιας «μάχης» δυο δύο «στρατοπέδων» του Μάντσεστερ, ο «special one» είχε να πει:

«Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Δεν μπορώ να πως αν θα πετύχουμε ή όχι αυτό που θέλουμε, αλλά έχουμε δείξει το πάθος μας για τη νίκη και είναι χαρακτηριστικά τα ματς κόντρα σε δυο πολύ δυνατές ομάδες όπως η Τσέλσι και η Γιουβέντους, όπου χρειαζόμασταν καλό αποτέλεσμα. Θα προσπαθήσουμε, αλλά η Σίτι είναι τρομερά δυνατή ομάδα».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα