Μοράτα: «Έχανα ευκαιρίες γιατί... ο καιρός ήταν βροχερός»

Μοράτα: «Έχανα ευκαιρίες γιατί... ο καιρός ήταν βροχερός»

Gazzetta team
Μοράτα: «Έχανα ευκαιρίες γιατί... ο καιρός ήταν βροχερός»

bet365

Απίστευτη ατάκα από τον επιθετικό της Τσέλσι, Άλβαρο Μοράτα για τις ευκαιρίες που... πετούσε στα σκουπίδια, κατηγορώντας τον βροχερό αγγλικό καιρό!

Ιντερ – Μπαρτσελόνα με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 190+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο Μοράτα σκόραρε δύο τέρματα στη νίκη επί της Κρίσταλ Πάλας, δείχνοντας να ξαναβρίσκει τον καλό του εαυτό. Σε δηλώσεις του αποκάλυψε ότι στις περισσότερες χαμένες ευκαιρίες του έφταιγε η... βροχή, που τον θύμωνε, αλλά και που έκανε τον αγωνιστικό χώρο να γλιστράει!

«Κάποιες φορές οι οπαδοί πιστεύουν ότι θέλω να... χάσω τις ευκαιρίες, αλλά υπάρχουν καλοί τερματοφύλακες και αμυντικοί και είναι πολύ δύσκολο. Τώρα έχω περισσότερες ευκαιρίες σε σχέση με πέρυσι. Πέρυσι μπορούσα να σκοράρω μόνο με κεφαλιές, αλλά τώρα μπορώ με διαφορετικούς τρόπους. Το πιο σημαντικό είναι ότι ψυχολογικά είμαι καλά. Κάποιες φορές είμαι στο επίκεντρο της κριτικής όταν η ομάδα χάνει. Αλλά δεν πειράζει. Είχα μια περίοδο που αν έβρεχε, θύμωνα και αν έχανα ευκαιρίες ήταν επειδή ο αγωνιστικός χώρος ήταν βρεγμένος πολύ. Όλοι μπορούν να έχουν μια κακή περίοδο στη ζωή τους. Το πιο σημαντικό είναι να βρεις ισορροπία. Τώρα την έχω και είμαι πολύ χαρούμενος», υπογράμμισε ο Μοράτα.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα