Χάντερσφιλντ - Λίβερπουλ 0-1

Χάντερσφιλντ - Λίβερπουλ 0-1

bet365

O Σαλάχ επέστρεψε στα γκολ και η Λίβερπουλ έμεινε στο δρόμο των επιτυχιών! Διπλό (1-0) κορυφής οι Κόκκινοι κόντρα στη Χάντερσφιλντ.

Ο Σαλάχ έκανε τα πάντα να προλάβει την αναμέτρηση, ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού και τέθηκε στα βασικά πλάνα του Κλοπ. Ο Αιγύπτιος δεν άφησε την ευκαιρία χαμένη, ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής για τους Κόκκινους, αφού με το τέρμα του έγειρε την πλάστιγγα προς την ομάδα του. Ηταν το πρώτο του γκολ στα πέντε τελευταία, αλλά αρκετό για να δώσει ένα σημαντικό τρίποντο. Οι Κόκκινοι δεν έπεισαν, δημιούργησαν ελάχιστες φάσεις, αλλά παρέμειναν αήττητοι και στην κορυφή μαζί με τη Σίτι. Η Χάντερσφιλντ το πάλεψε, είχε περισσότερες τελικές από την αντίπαλό της, δοκάρι, αλλά έμεινε χωρίς εντός έδρας νίκη και γκολ στη σεζόν!

Ενα κακό α' μέρος, με ελάχιστες φάσεις και τη Χάντερσφιλντ για 23 λεπτά να τα πηγαίνει περίφημα στο ανασταλτικό κομμάτι. Ωστόσο, στο 24' οι Κόκκινοι στην πρώτη τους ευκαιρία κατάφεραν να ανοίξουν την άμυνα των γηπεδούχων με τρεις πάσες και να πάρουν προβάδισμα. Ο Σακίρι μοίρασε ιδανικά στον Σαλάχ και ο τελευταίος με δεξί πλασέ πέτυχε το τρίτο του φετινό γκολ στην Premier League. Oι γηπεδούχοι απάντησαν χωρίς να πατήσουν περιοχή, αφού στο 31' η σουτάρα του Χογκ τράνταξε το δεξί κάθετο δοκάρι. Η Χάντερσφιλντ ανοίχτηκε, ρίσκαρε και σε ένα λεπτό απείλησε δυο φορές, στο 42' ζήτησε πέναλτι σε χέρι του Μίλνερ (η μπάλα όμως βρήκε πρώτα στον μηρό), ενώ στο 43' το γκολ του Πρίτσαρντ ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιντ.

Ο Κλοπ πέρασε τον Βαϊνάλντουμ στην επανάληψη για να δώσει ώθηση και να βοηθήσει δημιουργικά, αλλά κάτι τέτοιο δε συνέβη. Η Χάντερσφιλντ είχε την υπεροχή και στο 55' πλησίασε την ισοφάριση, αλλά ο Αλισον είχε εξαιρετική τοποθέτηση στην κεφαλιά του Ντεπουάτρ. Οι Κόκκινοι έκαναν αισθητή την παρουσία τους στο 64ο λεπτό, όταν ο Σαλάχ από πλεονεκτική θέση έστειλε τη μπάλα άουτ. Μέχρι το τέλος του ματς οι γηπεδούχοι προσπάθησαν, πίεσαν, αλλά δεν είχαν τον τρόπο για πάρουν κάτι περισσότερο από το ματς.

Χάντερσφιλντ: Λεσλ, Γιόργκενσεν, Σίντλερ, Λεβ, Χαντεργκιόνα (69' Μπενζά), Μόουι, Χογκ (90' + 2' Ντιακαμπί), Μπίλινγκ (70' Μουνιέ), Ντουρμ, Πρίτσαρντ, Ντεπουάτρ

Λίβερπουλ: Άλισον, Γκόμες, Λόβρεν, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Σακίρι, Χέντερσον (46' Βαϊνάλντουμ), Μίλνερ (77' Φιρμίνο), Σαλάχ, Στάριτζ, Λαλάνα (69' Φαμπίνιο)

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα