Ξεκαθάρισε πως δεν φεύγει τον Ιανουάριο ο Αζάρ

Κώστας Ζάλιαρης
Ξεκαθάρισε πως δεν φεύγει τον Ιανουάριο ο Αζάρ

bet365

Τίμιος απέναντι στην Τσέλσι και με σεβασμό στον λονδρέζικο σύλλογο, ο Εντέν Αζάρ ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να φύγει από τους «μπλε» τον Ιανουάριο και θα βγάλει όλη τη σεζόν στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

Για ατελείωτη δράση, παίξε νόμιμα live στοίχημα με ακόμα καλύτερες αποδόσεις! (21+)

Έπειτα και από τις πρόσφατες δηλώσεις του, στις οποίες δεν ήθελε να πει ψέματα και ανέφερε πως η Ρεάλ Μαδρίτης είναι ένα μεγάλο ποδοσφαιρικό όνειρο για εκείνον, ο Εντέν Αζάρ κατάλαβε πως έπρεπε να βάλει τέλος στα σενάρια που τον ήθελαν να το ψάχνει για μετακίνηση στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» από τον προσεχή Ιανουάριο, στα μισά της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Σε ερώτηση που δέχθηκε από Άγγλο δημοσιογράφο, στη συνέντευξη Τύπου της εθνικής ομάδας του Βελγίου ενόψει του ματς με την Ελβετία για το UEFA Nations League, ήταν ξεκάθαρος λέγοντας: «Όχι, δεν φεύγω από την Τσέλσι τον Ιανουάριο...».

Το πάτημα που βρήκε ο Άγγλος ρεπόρτερ για να κάνει την ερώτησή του στον Αζάρ, ήταν η αναφορά στη Χρυσή Μπάλα, για την οποία ο ποδοσφαιριστής είπε: «Γι' αυτό θα ήθελα να παίξω στην Ισπανία κάποια στιγμή για να έχω πιθανότητες να την κατακτήσω».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα