Παίρνει εκδίκηση και κάνει ρεκόρ η Λίβερπουλ

Κώστας Ζάλιαρης
Παίρνει εκδίκηση και κάνει ρεκόρ η Λίβερπουλ

bet365

Αν καταφέρει και «σβήσει» την ήττα του «Άνφιλντ» για το Λιγκ Καπ, παίρνοντας αποτέλεσμα στο «Στάμφορντ Μπριτζ» το απόγευμα του Σαββάτου, η Λίβερπουλ θα έχει πετύχει κάτι μοναδικό στην ιστορία της Premier League, από τη σύσταση της σύγχρονης μορφής του πρωταθλήματος, το 1992.

0% Γκανιότα* & Συναρπαστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Οι «κόκκινοι» έμειναν εκτός συνέχειας στο φετινό Carabao Cup με την ήττα (2-1) που ήρθε με ανατροπή στο σκορ, στο «Άνφιλντ», το βράδυ της Τετάρτης.

Με το 6x6 στο φετινό πρωτάθλημα, η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ είναι πλέον η μοναδική με το απόλυτο μέχρι και αυτή τη στιγμή, ενώ, αν καταφέρει και φύγει από το Λονδίνο με τη νίκη και το 7 στα 7 θα έχει γράψει μοναδική ιστορία.

Σε περίπτωση που επιβληθεί των «μπλε» στο «Στάμφορντ Μπριτζ», ο σύλλογος του Μέρσεϊσαϊντ θα έχει καταφέρει κάτι που ποτέ ξανά δεν έχει σημειωθεί στην ιστορία της Premier League, αφού, η κορυφαία επίδοση είναι το απόλυτο μέχρι και τα 6 πρώτα ματς.

Η Νιούκαστλ το είχε κάνει τη σεζόν 1994-1995, η Μάντσεστερ Σίτι το πέτυχε την αγωνιστική περίοδο 2016-2017 και η Τσέλσι το είχε καταφέρει το 2009-2010.

Οι «καρακάξες» σε αυτό το διάστημα είχαν διαφορά τερμάτων στα 15, στα 13 οι «πολίτες», στα 12 οι «μπλε» του Λονδίνου, όπως συμβαίνει φέτος μέχρι και την 6η «στροφή» με τη Λίβερπουλ.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα