Sokratis: «Θέλει χρόνο με Έμερι η Άρσεναλ...»

Sokratis: «Θέλει χρόνο με Έμερι η Άρσεναλ...»

Κώστας Ζάλιαρης
Sokratis: «Θέλει χρόνο με Έμερι η Άρσεναλ...»

bet365

Για τη μεγάλη αλλαγή από την εποχή του Βενγκέρ σε αυτή της νέας φιλοσοφίας και ανάγκης για αφομοίωση των ιδεών του Ουνάι Έμερι μίλησε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, τονίζοντας πως στόχος της ομάδας είναι η τετράδα της Premier League και γιατί όχι, ένας ευρωπαϊκός τελικός.

0% Γκανιότα* & Συναρπαστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Ο Έλληνας αμυντικός που επιστρέφει στο Σαββατιάτικο ματς με τη Γουότφορντ έχοντας ξεπεράσει έναν ελαφρύ τραυματισμό που αποκόμισε την περασμένη Κυριακή απέναντι στην Έβερτον, μίλησε στο SkySports και ανέφερε:

«Θα χρειαστεί χρόνο γιατί είναι μεγάλη η αλλαγή. Δεδομένων όσων έκανε η ομάδα τα προηγούμενα χρόνια μιλάμε για μεγάλη αλλαγή. Θα είναι δύσκολο να επαναληφθεί άμεσα από τους παίκτες και τον νέο προπονητή. Πρέπει όμως όλοι να δουλέψουμε σκληρά και να βελτιωθούμε μέσα από τη δουλειά μας. Η Άρσεναλ είναι μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στον κόσμο. Μπορεί τα τελευταία χρόνια να μην ήρθαν μεγάλες επιτυχίες όμως πρέπει να ξαναβάλουμε το κλαμπ στο δρόμο των επιτυχιών».

Σχολιάζοντας τη δική του απόφαση να υπογράψει με τους «κανονιέρηδες» το φετινό καλοκαίρι, ξεκαθάρισε πως πρώτα μίλησε με τους Ομπαμεγιάνγκ και Μκιταριάν, τους οποίους άλλωστε γνώριζε από τη Μπορούσια Ντόρτμουντ, ενώ, είχε αντιληφθεί πόσο σημαντικό ρόλο θα έχει στα πλάνα του προπονητή του.

«Είμαι χαρούμενος που αποτελώ σημαντικό κομμάτι της ομάδας, γιατί άλλωστε, ήρθα για να είμαι βασικός σε κάθε ματς. Μίλησα με τον Ομπαμεγιάνγκ και τον Μκιταριάν και με έπεισαν ότι έπρεπε να πω το “ναι” στην πρόταση. Μου έδωσαν να καταλάβω ότι θα ήμουν σημαντικό κομμάτι για τον προπονητή μου και ότι ο σύλλογος δουλεύει για να γίνεται συνεχώς καλύτερος στο μέλλον. Δεν ήταν καθόλου δύσκολη απόφαση».

Όσο για τους στόχους της Άρσεναλ στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, ο Sokratis ισχυρίστηκε ότι: «Στόχος μας είναι μια θέση στην πρώτη τετράδα και γιατί όχι, ένα τρόπαιο ή ο τελικός του Europa League».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα