Νιουκάστλ - Αρσεναλ 1-2

Gazzetta team
Νιουκάστλ - Αρσεναλ 1-2

bet365

H Αρσεναλ άφησε πίσω το εφιαλτικό ξεκίνημα, πέρασε από το Σεντ Τζέιμς Παρκ (2-1 τη Νιουκάστλ) και πέτυχε την τρίτη διαδοχική της νίκη!

Ο Εμερι βάζει τη σφραγίδα του και η Αρσεναλ αλλάζει! Οι Λονδρέζοι άφησαν πίσω το εφιαλτικό ξεκίνημα με τις δυο σερί ήττες και βρίσκουν το δρόμο της επιτυχίας. Εύκολο πέρασμα από το Σεντ Τζέιμς, 2-1 τη Νιουκάστλ και οι Κανονιέρηδες με την τρίτη σερί νίκη έπιασαν την Τότεναμ στην 6η θέση. Ο Οζίλ είχε κέφια και βρήκε δίχτυα στη 200η συμμετοχές του με τη φανέλα του συλλόγου! Κακό το α' μέρος, με ελάχιστες φάσεις και τους φιλοξενούμενους να έχουν τον έλεγχο, αλλά όχι τον τρόπο να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 20ο λεπτό είχαν την πρώτη καλή φάση, όταν από τη σέντρα του Οζίλ, ο Παπασταθόπουλος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα μόλις άουτ. Πέντε λεπτά αργότερα, ο Λακαζέτ βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά το σουτ πέρασε άουτ. Η λύση ήρθε στο 49ο λεπτό, όταν ο Τσάκα με απίθανη εκτέλεση φάουλ πέτυχε το 1-0! Με κεκτημένη ταχύτητα η ομάδα του Εμερι και στο 58' ήρθε το δεύτερο τέρμα με ιδανικό πλασέ του Οζίλ! Η Νιουκάστλ φάνηκε στο τελευταίο δεκάλεπτο, με τον Τσεχ να κάνει εντυπωσιακή επέμβαση στο 88' σε κεφαλιά του Χοσελού. Οι γηπεδούχοι απλά μείωσαν στις καθυστερήσεις με τον Κλαρκ.

Νιουκάστλ: Ντρουμπράβκα, Φερνάντες, Λάσκελς (46' Κλαρκ), Ντάμετ, Γιεντλίν, Ντιαμέ, Ρίτσι (79' Μούτο), Χέιντεν, Μέρφι (69' Κένεντι), Χοσελού, Πέρεθ

Αρσεναλ: Τσεχ, Μονρεάλ, Παπασταθόπουλος, Μουστάφι, Μπεγιερίν, Οζίλ, Ράμσεϊ (80' Γουέλμπεκ), Τσάκα, Γκεντουζί (46' Τορέιρα), Ομπαμεγιάνγκ (69' Μκιταριάν), Λακαζέτ





Εντυπωσιακή η Μπόρνμουθ
Η Μπόρνμουθ διατήρησε την παράδοση που τη θέλει να κάνει καλές εμφανίσεις με αντίπαλο την Λέστερ, έφτασε στη νίκη με 4-2 και συνεχίζει να εντυπωσιάζει στο ξεκίνημα της σεζόν. Με τον Φρέιζερ να κάνει ακόμη μία εκπληκτική εμφάνιση τα πάντα τελείωσαν από νωρίς. Ο Φρέιζερ άνοιξε το σκορ στο 19’, πέτυχε και δεύτερο τέρμα στο 37’, πριν έρθει ο Κινγκ να κάνει το 3-0 με πέναλτι στο 41’! Στο 81’ ο Φρέιζερ έδωσε και ασίστ στον Σμιθ για το 4-0, πριν ο Μάντισον μειώσει με πέναλτι στο 88’ και ο Ολμπράιτον μαζέψει και άλλο το σκορ για το τελικό 4-2 στο 89’.

Με πρωταγωνιστή τον Ζαχά
Σημαντικό διπλό πήρε η Κρίσταλ Πάλας, επικρατώντας 1-0 της Χάντερσφιλντ στο «The John Smith's Stadium». Επειτα από τρεις σερί ήττες, οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο ουσιαστικοί, επέβαλλαν το ρυθμό τους και με γκολ του Ζαχά πήραν το τρίποντο. Μόλις δυο βαθμούς για τους γηπεδούχους που βλέπουν με το... καλημέρα να δυσκολεύει η υπόθεση παραμονής.
 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα