Μάντσεστερ Σίτι - Φούλαμ 3-0

Gazzetta team
Μάντσεστερ Σίτι - Φούλαμ 3-0

bet365

Χωρίς να αντιμετωπίσει προβλήματα, η Μάντσεστερ Σίτι ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο της Φούλαμ στο Etihad (3-0) και πέρασε στην 3η θέση της Premier League.

Πετυχαίνοντας γκολ από τα αποδυτήρια, η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα μπήκε πετώντας στο ματς και τιμώρησε την άμυνα της νεοφώτιστης, Φούλαμ, που επέλεξε να παίξει ψηλά. Σανέ, Νταβίδ Σίλβα, Στέρλινγκ, τα γκολ για τους Πολίτες που έκαναν το 3x3 φέτος στην έδρα τους.

Μόλις στο 2' ξεκίνησε το... μάθημα για τους νεοφώτιστους, καθώς ο Φερναντίνιο έκλεψε στο κέντρο, είχε όλο τον χώρο να προχωρήσει και να κάνει καταπληκτική σέντρα πάρε-βάλε στον Σανέ, ο οποίος είχε εύκολο έργο για το 1-0. Στο 15' ήταν η σειρά του Στέρλινγκ να φύγει στο ξέφωτο αλλά στο τελείωμά του ο Μπετινέλι βρήκε την μπάλα και εκείνη κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι. Το 2-0 έγινε τελικά έξι λεπτά αργότερα , όταν ο Μπερνάρντο Σίλβα έκανε ωραία ενέργεια από δεξιά, το σουτ του Αγουέρο μπλοκαρίστηκε και από κοντά ο Νταβίδ Σίλβα δεν είχε πρόβλημα να σκοράρει σε κενή εστία στο ματς Νο350 για την Σίτι (2-0). Στο ξεκίνημα της επανάληψης ο Στέρλινγκ ολοκλήρωσε την χαλαρή νίκη της Σίτι σκοράροντας και αυτός στην κενή εστία ύστερα από συρτή σέντρα του Αγουέρο από δεξιά (3-0).

Μάντσεστερ Σίτι (Πεπ Γκουαρδιόλα): Εντερσον, Ντελφ (67' Ντελφ), Λαπόρτ, Οταμέντι, Γουόκερ, Φερναντίνιο, Νταβίδ Σίλβα, Μπερνάρντο Σίλβα, Σανέ, Στέρλινγκ (74' Μαχρέζ), Αγουέρο (54' Ζεσούς).

Φούλαμ (Σλάβισα Γιοκάνοβιτς): Μπετινέλι, Σεσενιόν, Μόσον, Οντόι, Κρίστι, ΜακΝτόλαντ, Σερί (56' Ανγκισά), Γιόχανσεν, Βιέτο (69' Αγιτέ), Σίρλε, Μίτροβιτς.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα