Επαναπατρισμό για χάρη του γιου του σκέφτεται ο Νταβίντ Σίλβα

Κώστας Ζάλιαρης
Επαναπατρισμό για χάρη του γιου του σκέφτεται ο Νταβίντ Σίλβα

bet365

Δύο χρόνια ακόμα στο Μάντσεστερ και μετά... πίσω στην πατρίδα. Ο Νταβίντ Σίλβα, για χάρη και του νεογέννητου γιου του, σκέφτεται πως θα ήταν σωστό για εκείνον να μεγαλώσει στα πάτρια εδάφη και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να παίξει στη Λας Πάλμας μόλις ολοκληρώσει τη θητεία του στη Σίτι.

Νουμάνθια - Χιχόν με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο BBC, ο Ισπανός χαφ που πέρασε τρομερά δύσκολες στιγμές την περασμένη αγωνιστική περίοδο με την πρόωρη γέννηση του γιου του, τα ταξίδια στην Ισπανία για να βρίσκεται κοντά στη σύζυγο και την οικογένειά του και τη δύναμη που έπρεπε να έχει για όλους αλλά και για το παιδάκι του, εξέφρασε ορισμένες σκέψεις για το μέλλον της καριέρας του.

Σύμφωνα, λοιπόν, με όσα είπε στον Γκάρι Λίνεκερ, «θα ήταν καλό για τον μικρό Ματέο να μεγαλώσει στη Γκραν Κανάρια και να βρίσκεται στα μέρη που μεγάλωσα κι εγώ. Μακάρι να έχει και τις ίδιες μεγάλες ευκαιρίες στη ζωή του και σε ό,τι ακολουθήσει, όπως τις είχα κι εγώ. Μακάρι όντως να βρεθεί στο ποδόσφαιρο και θα τον βοηθήσω όσο μπορώ».

Οι δηλώσεις αυτές έθιξαν και το θέμα του ποδοσφαιρικού του μέλλοντος, με τον Σίλβα να τονίζει: «Έχω ακόμα δυο χρόνια συμβολαίου και μετά θα δούμε τι θα κάνω ανάλογα πόσες δυνάμεις έχω... Θα ήθελα να παίξω πάλι στη Λας Πάλμας, αλλά θα δούμε τι θα συμβαίνει σε δυο χρόνια από τώρα»...

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα