Κάρντιφ - Νιούκαστλ 0-0

Gazzetta team
Κάρντιφ - Νιούκαστλ 0-0

bet365

Σε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι, Κάρντιφ και Νιούκαστλ αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς τέρματα και πήραν τους πρώτους τους βαθμούς στη φετινή Premier League. Χαμένο πέναλτι για τις «Καρακάξες» στο 96'!

Παιχνίδι που γρήγορα θα ξεχαστεί ήταν αυτό που άνοιξε τη δεύτερη αγωνιστική της Premier League. Στην Ουαλία, Κάρντιφ και Νιούκαστλ έμειναν στο 0-0, σκορ που αντικατοπτρίζει και την εικόνα του ματς.

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

Στο πρώτο μέρος Μπάμπα και Ζοχόρε με κεφαλιές έφτασαν κοντά στο να ανοίξουν το σκορ για τους γηπεδούχους, ενώ από τη Νιούκαστλ αν υπήρχε μια πηγή κινδύνου αυτός ήταν ο Αγιόθε.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ζοχόρε στο 54' έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία του ματς, όταν αμαρκάριστος μέσα από την περιοχή δεν βρήκε στόχο. Στο 66' ο μέσος της Νιούκαστλ, Ισαάκ Χέιντεν, που είχε περάσει στο ημίχρονο ως αλλαγή, αντίκρισε την κόκκινη κάρτα για επικίνδυνο μαρκάρισμα με τις τάπες πάνω στον Τζος Μέρφι.

Στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων (96'), η Νιούκαστλ κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Μόρισον, ωστόσο ο Κένεντι που ανέλαβε την εκτέλεση νικήθηκε από τον Έθεριντζ, με τις δύο ομάδες να μαζεύουν έτσι τον πρώτο τους βαθμό στο φετινό πρωτάθλημα.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα