Mαζί Παπασταθόπουλος - Μαυροπάνος, στα πέναλτι η Ατλέτικο (vid)

Gazzetta team
Mαζί Παπασταθόπουλος - Μαυροπάνος, στα πέναλτι η Ατλέτικο (vid)

bet365

Ο Παπασταθόπουλος και ο Μαυροπάνος αγωνίστηκαν μαζί στην ενδεκάδα της Άρσεναλ στο φιλικό με την Ατλέτικο. Οι Μαδριλένοι επικράτησαν στα πέναλτι.

Αρωμα... ελληνικό στο φιλικό της Αρσεναλ με την Ατλέτικο Μαδρίτης στο πλαίσιο του ICC, μιας και οι Παπασταθόπουλος - Μαυροπάνος αγωνίστηκαν μαζί στο κέντρο της άμυνας. Στο 62΄της αναμέτρησης ο Εμερι έκανε αρκετές αλλαγές και στον αγωνιστικό χώρο μεταξύ άλλων πέρασαν οι Παπασταθόπουλος και Μαυροπάνος. Οι Έλληνες παίκτες είχαν έτσι την ευκαιρία για ένα μισάωρο περίπου να γνωρίσουν ο ένας τον άλλον και μέσα στο γήπεδο, με τους Βρετανούς να τονίζουν πως αυτό το σχήμα μπορεί να υπάρξει και στο μέλλον. O «Πάπα» είχε καλές τοποθετήσεις, ειδικά στην περίπτωση που ο Κορέα βρέθηκε κοντά στο γκολ. Oι Μαδριλένοι στο 41' άνοιξαν το σκορ με τον Βιέτο, ωστόσο οι Λονδρέζοι ισοφάρισαν έξι λεπτά αργότερα με τον Σμιθ. Στη ρώσικη ρουλέτα, ο Αντάν απέκρουσε τρία πέναλτι, σκόραρε και ο ίδιος και οι Μαδριλένοι επικράτησαν 3-1 στο φιλικό!

0% Γκανιότα* & Αποκλειστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα