Αγωγή κατά της Τσέλσι ο Κόντε

Αγωγή κατά της Τσέλσι ο Κόντε

Gazzetta team
Αγωγή κατά της Τσέλσι ο Κόντε

bet365

Ο Αντόνιο Κόντε αποφάσισε να πάει την Τσέλσι στα δικαστήρια ζητώντας εκτός από το σύνολο του συμβολαίου του και αποζημίωση για καθυστερημένη λύση της συνεργασίας.

Φαίνεται πως Τσέλσι και Αντόνιο Κόντε δεν θα χωρίσουν με τον πιο φιλικό τρόπο. Ο Ιταλός τεχνικός ο οποίος είδε την πόρτα της εξόδου πριν από λίγες ημέρες κατέθεσε αγωγή με την οποία ζητάει εκτός από το σύνολο του συμβολαίου του (9 εκατ. λίρες), αποζημίωση λόγω καθυστερημένης λύσης της συνεργασίας.

Θα σημειωθεί γκολ με πέναλτι στην αναμέτρηση Ααλμποργκ – Μίντιλαντ; Στη vistabet έχει επιστροφή στοιχήματος*!(21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Σύμφωνα με τον Ιταλό τεχνικό ήταν κοινό μυστικό το γεγονός πως ο ίδιος δεν θα συνέχιζε στην ομάδα και τη νέα σεζόν, αλλά οι «μπλε» καθυστέρησαν αρκετά να τον απομακρύνουν με αποτέλεσμα να χάσει αρκετές επαγγελματικές προσφορές αφού δεσμευόταν με συμβόλαιο με την Τσέλσι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα