Η Λίβερπουλ έκλεισε τον Αλισον, την πιο ακριβή μεταγραφή τερματοφύλακα ever!

Η Λίβερπουλ έκλεισε τον Αλισον, την πιο ακριβή μεταγραφή τερματοφύλακα ever!

bet365

Συνεχίζει να ρίχνει δυνατά χτυπήματα στη μεταγραφική η Λίβερπουλ, που μετά τους Ναμπί Κεϊτά και Φαμπίνιο, έκλεισε τον keeper της Ρόμα, Αλισον, αντί 75 εκατ. ευρώ!

Εδώ και 24 ώρες οι Reds έκαναν σαφές ότι το πάνε πολύ σοβαρά για τον Βραζιλιάνο ball-playing τερματοφύλακα της Ρόμα και πλέον οι Ιταλοί γράφουν ότι όλα έχουν τελειώσει. Η Λίβερπουλ ξεπέρασε όλα τα πιθανά εμπόδια και αφού άφησε πίσω στη μάχη την Τσέλσι για τον 25χρονο, είναι έτοιμη να τελειώσει με τα προβλήματά που της προκάλεσαν οι Μινιολέ και Κάριους τον τελευταίο καιρό. Οπως προκύπτει, υπάρχει οριστική συμφωνία με την Ρόμα στα 75 εκατ. ευρώ συμπεριλαμβανομένων των bonus, με το ποσό να πληρώνεται σε δύο δόσεις. Το deal επιτρέπει πλέον στον Αλισον να ταξιδέψει στο Λίβερπουλ την Τετάρτη (18/07) για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και όλα μπορεί να έχουν τελειώσει και τυπικά μέχρι το Σάββατο (21/07).

*Οταν η μεταγραφή ολοκληρωθεί, θα σπάσει το ρεκόρ όλων των εποχών για τερματοφύλακα, το οποίο κρατά από το 2001 όταν η Γιουβέντους έδωσε 52 εκατ. ευρώ στην Πάρμα για να πάρει έναν 23χρονο τότε, με όνομα, Τζίτζι Μπουφόν.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα