Ανακοινώνει Σάρι και Ζορζίνιο η Τσέλσι!

Gazzetta team
Ανακοινώνει Σάρι και Ζορζίνιο η Τσέλσι!

bet365

Μόνο τα τυπικά απομένουν για να αναλάβει και επίσημα την τεχνική ηγεσία της Τσέλσι ο Μαουρίτσιο Σάρι, όπως επιβεβαίωσε ο πρόεδρος της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις. Μία ανάσα από τους «Μπλε» και ο Ζορζίνιο.

Κροατία – Αγγλία και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν ο Στέρλινγκ ανοίξει το σκορ. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Τα ιταλικά ΜΜΕ από το βράδυ της Τρίτης αποκάλυψαν πως η Τσέλσι βρίσκεται κοντά τόσο στον Μαουρίτσιο Σάρι, όσο και στον μέσο της Νάπολι, Ζορζίνιο.

Για τον Σάρι η Τσέλσι εδώ και καιρό βρισκόταν σε διαπραγματεύσεις με τη Νάπολι προκειμένου να βρεθεί πεδίο συμφωνίας αναφορικά με την αποζημίωση που πρέπει να λάβουν οι «Παρτενοπέι».

Πλέον και επίσημα η Νάπολι κάνει λόγο ότι ο Σάρι θα είναι ο νέος τεχνικός των «Μπλε» καθώς ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις υπογράμμισε με δηλώσεις του ότι απομένουν οι λεπτομέρειες για να οριστικοποιηθεί η συμφωνία.

«Ο Σάρι είναι κοντά στο να γίνει ο νέος τεχνικός της Τσέλσι. Οι δικηγόροι μου είναι σε συνενόηση με τους δικηγόρους του για να το ολοκληρώσουν», σχολίασε ο Ντε Λαουτρέντις.

Μαζί με τον Σάρι, τον δρόμο για την Τσέλσι παίρνει και ο Ζορζίνιο, όπως αποκάλυψε ο Ντε Λαουρέντις, με τους «Μπλε» να προσθέτουν ένα πολύτιμο μέσο στο ρόστερ τους.

Αν όλα κυλήσουν ομαλά, τότε η Τσέλσι μέσα στις επόμενες ώρες θα οριστικοποιήσει και την απομάκρυνση του Αντόνιο Κόντε από την τεχνική της ηγεσία, η οποία θα παραμείνει σε ιταλικά χέρια με την πρόσληψη του Μαουρίτσιο Σάρι.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα