Φεκίρ: «Δεν κατανοώ τη στάση της Λίβερπουλ, μια χαρά το γόνατό μου»

Gazzetta team
Φεκίρ: «Δεν κατανοώ τη στάση της Λίβερπουλ, μια χαρά το γόνατό μου»

bet365

Ο Ναμπίλ Φεκίρ δηλώνει απολύτως υγιής (κάτι που αποδεικνύεται και από τη συμμετοχή του στο Μουντιάλ) και τονίζει πως δεν επιτρέπει στη Λίβερπουλ να αφήνει υπονοούμενα για την υγεία του.

Για παιχνίδι επιπέδου και στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας επιβιβαστείτε στη Sportingbet. SportingBet.gr Όχι τυχαία επιλογή. (21+)

Η Λίβερπουλ ακύρωσε τη συμφωνία της με τον Φεκίρ, μιας και όπως υποστήριξε, υπήρξε πρόβλημα στο γόνατό του. Ο παίκτης ωστόσο περνάει στην αντεπίθεση λέγοντας:

«Το γόνατο μου είναι μια χαρά και δεν κατανοώ τη στάση της Λίβερπουλ. Μπορεί να μην με ήθελε τελικά στο δυναμικό της. Είναι απόλυτο δικαίωμα της, αλλά δεν έχει το δικαίωμα να αφήνει υπονοούμενα για την υγεία μου. Τραυματίστηκα, όπως τόσοι και τόσοι και τώρα είμαι απολύτως καλά, όπως αποδεικνύει και η συμμετοχή μου στην αποστολή της εθνικής Γαλλίας στο Μουντιάλ», τόνισε, φανερά ενοχλημένος, ο Φεκίρ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα