Ανακοίνωσε Έμερι η Άρσεναλ (vid)

Ανακοίνωσε Έμερι η Άρσεναλ (vid)

Ανακοίνωσε Έμερι η Άρσεναλ (vid)

bet365

Ο Ουνάι Έμερι είναι και με τη βούλα ο νέος προπονητής της Άρσεναλ με τους «κανονιέρηδες» να ανακοινώνουν την συμφωνία με τον Ισπανό τεχνικό.

Χάκεν – ΑΪΚ με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Την συμφωνία με τον Ουνάι Έμερι ανακοίνωσε η Άρσεναλ με τον πρώην τεχνικό της Παρί Σεν Ζερμέν να υπογράφει τριετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές που θα φτάνουν τις 5 εκατ. λίρες.

«Είμαι ενθουσιασμένος που αναλαμβάνω ένα τόσο σπουδαίο κλαμπ. Η Άρσεναλ είναι παγκοσμίως γνωστή και αγαπητή για το στυλ ποδοσφαίρου που πρεσβεύει, την αφοσίωσή της στους νεαρούς ποδοσφαιριστές, το εκπληκτικό της γήπεδο, αλλά και τον τρόπο λειτουργίας του συλλόγου. Είμαι πολύ χαρούμενος που μου δίνεται η ευκαιρία να δουλέψω σε αυτό το νέο κεφάλαιο της ιστορίας της Άρσεναλ. Είμαι ενθουσιασμένος για αυτά που μπορούμε να κάνουμε όλοι μαζί και ανυπομονώ να δώσουμε σε όσους αγαπούν την Άρσεναλ φοβερές στιγμές και αναμνήσεις» ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις ο Έμερι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα