Φαβορί για την Άρσεναλ ο Αρτέτα!

Gazzetta team
Φαβορί για την Άρσεναλ ο Αρτέτα!

bet365

Εξελίξεις με τον διάδοχο του Αρσέν Βενγκέρ στον πάγκο της Άρσεναλ καθώς ο Μίκελ Αρτέτα είναι πλέον το φαβορί για να διαδεχθεί τον Αρσέν Βενγκέρ. Φήμες για συμφωνία με τον 36χρονο Ισπανό.

Άστον Βίλα - Μίντλεσμπρο με 10%επιστροφή* στις απώλειες! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Το όνομα του Αρτέτα δεν είναι καινούργιο στα σενάρια της διαδοχής του Αρσέν Βενγκέρ, ωστόσο πλέον ο 36χρονος πρώην άσος των «Κανονιέρηδων» και νυν βοηθός του Γκουαρδιόλα στη Σίτι φαντάζει το φαβορί για την τεχνική ηγεσία της Άρσεναλ!

Τις τελευταίες ώρες στην Αγγλία τα ρεπορτάζ θέλουν τον Αρτέτα να τα έχει βρει σε όλα με την Άρσεναλ, αποτελώντας την προσωπική επιλογή του εκτελεστικού διευθυντή του συλλόγου, Ιβάν Γκαζίδη.

Ο Γκαζίδης είχε από την πρώτη στιγμή ως πρώτη του επιλογή τον Αρτέτα, τον οποίο θεωρεί πως έχει εξαιρετικό μέλλον στην προπονητική, έχοντας μάθει αρκετά πλάι στον Πεπ Γκουαρδιόλα στη Μάντσεστερ Σίτι την τελευταία διετία.

Παράλληλα, η Άρσεναλ έψαχνε κάποιον που θα παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο, θα γνωρίζει την ομάδα και θα έχει τη δυνατότητα να εξελίσσει νέους παίκτες. Και στην Άρσεναλ εκτιμούν πως ο Αρτέτα συγκεντρώνει όλα αυτά τα χαρακτηριστικά.

Ακόμα κάτι επίσημο δεν υπάρχει, ωστόσο το όνομά του ακούγεται πλέον πολύ έντονα για να διαδεχθεί τον Αρσέν Βενγκέρ, αναλαμβάνοντας για πρώτη φορά στην καριέρα του ως πρώτος προπονητής από τότε που κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια πριν από δύο χρόνια με τη φανέλα της Άρσεναλ.

Μάλιστα, όπως λέγεται στο Νησί, οι «Κανονιέρηδες» βρίσκονται στη διαδικασία στελέχωσης του τεχνικού επιτελείου του Αρτέτα, κάτι που δείχνει ότι ο 36χρονος Ισπανός βρίσκεται κοντά στην επιστροφή του στο Βόρειο Λονδίνο.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα