Κρούση της Τσέλσι για Σάρι

Gazzetta team
Κρούση της Τσέλσι για Σάρι

bet365

Σύμφωνα με την ιταλική Gazzetta dello Sport ο ατζέντης του προπονητή της Νάπολι, Μαουρίτσιο Σάρι συναντήθηκε με ανθρώπους της Τσέλσι για την προοπτική να διαδεχθεί τον Αντόνιο Κόντε.

Σκόραρε ο Γκριεζμάν το πρώτο γκολ του αγώνα Ατλέτικο Μαδρίτης - Άρσεναλ; Στη vistabet έχει επιστροφή στοιχήματος*!(21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Στην Τσέλσι βρίσκονται σε αναζήτηση προπονητή καθώς, όπως φαίνεται, ο Κόντε δεν θα συνεχίσει στον πάγκο και μία από τις περιπτώσεις που εξετάζονται σοβαρά είναι αυτή του Μαουρίτσιο Σάρι της Νάπολι.

Μάλιστα, η Gazzetta dello Sport αναφέρει σε σημερινό της ρεπορτάζ ότι οι «Μπλε» ήρθαν σε επαφή με τον εκπρόσωπο του Ιταλού προπονητή για να μελετήσουν το ενδεχόμενο συνεργασία τους.

Στα θετικά συγκαταλέγεται το γεγονός ότι ο Σάρι είναι γνώστης της αγγλικής γλώσσας, κάτι που θα τον διευκολύνει σημαντικά αν τελικά αναλάβει τα ηνία στο Στάμφορντ Μπριτζ.

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί, ότι αν η Τσέλσι καταλήξει στον Σάρι, τότε θα πρέπει να αποζημιώσει και τη Νάπολι, πληρώνοντας τη ρήτρα των οκτώ εκατομμυρίων ευρώ που έχει στο συμβόλαιό του ο Σάρι με τους Ναπολιτάνους.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα