Νιούκαστλ - Άρσεναλ 2-1

Gazzetta team
Νιούκαστλ - Άρσεναλ 2-1

bet365

Η Νιούκαστλ έκανε ανατροπή... σωτηρίας (2-1) στο Σεντ Τζέιμς Παρκ κόντρα στην Αρσεναλ, την ίδια ώρα που οι Λονδρέζοι ανησυχούν και για την... 6η θέση! Αμυνα για... κλάματα οι Κανονιέρηδες.

Με το μυαλό στα... ημιτελικά και την Ατλέτικο παρουσιάστηκε η Αρσεναλ στο Σεντ Τζέιμς Παρκ. Τι και αν προηγήθηκε, η άμυνά της την πρόδωσε ξανά, δέχθηκε δυο γκολ και γνώρισε την πέμπτη διαδοχική εκτός έδρας ήττα, κάτι που είχε να συμβεί από τον Δεκέμβρη του 1984! Η Νιούκαστλ έκανε ανατροπή... παραμονής με πρωταγωνιστή τον Ρίτσι, αφού έφτασε στο +13 από τη ζώνη σωτηρίας! Οι Κανονιέρηδες έχουν δεχθεί 45 γκολ όταν πέρσι σε όλη τη σεζόν είχαν παθητικό 44 τερμάτων! Το... σοκαριστικό; Η Αρσεναλ είναι η μοναδική ομάδα της Αγγλίας που δεν έχει βαθμό εκτός έδρας στο 2018!

Βέρντερ Βρέμης - Λειψία και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν σημειωθούν περισσότερα γκολ στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Οι «κανονιέρηδες» μπήκαν δυνατά και ήταν αυτοί που πήραν το προβάδισμα στο 14ο λεπτό με τον Λακαζέτ. Μετά από εξαιρετική αντεπίθεση, ο Ομπαμεγιάνγκ μοίρασε ιδανικά και ο Γάλλος με ωραίο τελείωμα πέτυχε το 100ό φετινό γκολ της ομάδας του σε όλες τις διοργανώσεις. Ετσι, η Άρσεναλ έγινε η τέταρτη ομάδα της Premier League, μετά τις Μάντσεστερ Σίτι, Λίβερπουλ και Τότεναμ που πιάνει φέτος την… 100αρα. Ωστόσο, η συνέχεια ήταν... καταθλιπτική για τους Λονδρέζους, αφού στο 29' γνώρισαν την ισοφάριση με ωραίο τέρμα του Αγιόθε Πέρεθ (τρίτο σερί ματς που σκόραρε. Η Αρσεναλ είχε την υπεροχή στην επανάληψη, αλλά όχι την ουσία. Αντίθετα, οι «Καρακάξες» είχαν τον τρόπο και στο 68' ο Ρίτσι διαμόρφωσε το 2-1, σπάζοντας έτσι κατάρα... 13 ετών χωρίς εντός έδρας νίκη (πρώτη στο Σεντ Τζέιμς Παρκ κόντρα στην Άρσεναλ έπειτα τον Δεκέμβριο του 2005). Μάλιστα, θα μπορούσαν να πετύχουν και τρίτο γκολ, όμως η προσπάθεια του Κένεντι σταμάτησε στο δοκάρι.

Νιούκαστλ: Ντουμπράφκα, Γιέντλιν, Λασέλς, Λεζέν, Ντάμετ, Ντιαμέ, Σέλβεϊ, Ρίτσι (86’ Μέρφι), Κένεντι, Αγιόθε (79’ Χοσέλου), Γκέιλ (63’ Σλιμανί)

Άρσεναλ: Τσεχ, Τσέιμπερς (78’ Μάιτλαντ-Νάιλς), Μουστάφι, Χόλντινγκ, Μονρεάλ, Ελνενί, Τσάκα, Γουίλοκ (68’ Γουέλμπεκ), Ιβόμπι (86’ Ενκέτια), Ομπαμεγιάνγκ, Λακαζέτ

Ньюкасл - Арсенал. Обзор матча от ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα