Τρομερή έκπληξη στις υποψηφιότητες για τα βραβεία της χρονιάς στην Αγγλία!

Κώστας Ζάλιαρης
Τρομερή έκπληξη στις υποψηφιότητες για τα βραβεία της χρονιάς στην Αγγλία!

bet365

Ο 17χρονος αριστερός οπισθοφύλακας της Φούλαμ, Ράιαν Σεσενιόν, έγραψε ιστορία με την υποψηφιότητά του για τα βραβεία της χρονιάς από την Ένωση Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών στην Αγγλία.

Για πρώτη φορά από το 1983, όταν και ξεκίνησαν τα βραβεία της PFA, βρίσκεται στη λίστα με τους υποψήφιους, ένας ποδοσφαιριστής που δεν αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία!

Ο Ράιαν Σεσενιόν, προσφέροντας τις υπηρεσίες του στη Φούλαμ ως αριστερός οπισθοφύλακας, έχοντας σκοράρει 14 φορές (!) και έχοντας τρομερή συνεισφορά στην παρουσία της ομάδας στις θέσεις της απευθείας ανόδου στην Premier League, διεκδικεί τη διάκριση του καλύτερου νεαρού παίκτη της σεζόν!

Τότεναμ - Μάντσεστερ Σίτι με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Μαζί του, βρίσκονται οι Λιρόι Σανέ, Έντερσον και Ραχίμ Στέρλινγκ από τους πρωταγωνιστές της Μάντσεστερ Σίτι, όπως επίσης είναι υποψήφιοι και οι Χάρι Κέιν και Μάρκους Ράσφορντ.

Όσον αφορά στο βραβείο του κορυφαίου σε επίπεδο ανδρών, εκεί υπάρχει ξανά... τριπλέτα «πολιτών», με τον Σανέ παρόντα και τους Νταβίντ Σίλβα – Ντε Μπρόινε για παρέα.

Η κόντρα των Μοχάμεντ Σαλάχ και Χάρι Κέιν μεταφέρεται από το κομμάτι του πρώτου σκόρερ και σε αυτό της διάκρισης του κορυφαίου για τη φετινή αγωνιστική περίοδο, ενώ την εξάδα συμπληρώνει ο εκπληκτικός, Νταβίντ Ντε Χέα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα