Ο Μαρσιάλ ψάχνει έξοδο από τη Γιουνάιτεντ και τον θέλει η Ατλέτικο

Gazzetta team
Ο Μαρσιάλ ψάχνει έξοδο από τη Γιουνάιτεντ και τον θέλει η Ατλέτικο

bet365

Ο Γάλλος επιθετικός δεν βρήκε ποτέ θέση βασικού στο Μάντσεστερ, δεν θέλει ανανέωση συμβολαίου και οι Ροχιμπλάνκος τον βλέπουν ως πιθανό αντικαταστάτη του Αντουάν Γκριεζμάν.

Μάντσεστερ Σίτι - Λίβερπουλ με 220+ ειδικά στοιχήματα και αξεπέραστο Live Στοίχημα!(21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο Αντονι Μαρσιάλ φαίνεται ότι πάρα πολύ δύσκολα θα παραμείνει στο «Ολντ Τράφορντ». Ποτέ του δεν κατάφερε να γίνει βασικός στη Γιουνάιτεντ και όλα δείχνουν ότι με τον Ζοσέ Μουρίνιο δεν θα γίνει ποτέ. Ειδικά μετά την απόκτηση του Αλέξις Σάντσες. Οπότε, σύμφωνα και με το αξιόπιστο γαλλικό «RMC», θα αναζητήσει την αποχώρησή του από το Μάντσεστερ.

Αν και η Γιουνάιτεντ του δίνει επέκταση συμβολαίου (σ.σ.: ουσιαστικά το +1 που είχε στο συμβόλαιό του όταν υπέγραψε έως το 2019), εκείνος δεν θέλει να το πάρει και εκεί είναι που μπαίνει στο παιχνίδι η Ατλέτικο Μαδρίτης. Οι Ροχιμπλάνκος θεωρούν ότι ο νεαρός Γάλλος επιθετικός θα μπορούσε να παίξει το ρόλο του Αντουάν Γκριεζμάν, στο εξαιρετικά πιθανό σενάριο που ο τελευταίος μετακομίσει στην Μπαρτσελόνα.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα