Στόουκ - Μάντσεστερ Σίτι 0-2

Gazzetta team
Στόουκ - Μάντσεστερ Σίτι 0-2

bet365

Η Σίτι συνεχίζει ακάθεκτη στο δρόμο γιια την κούπα, κόντρα στη Στόουκ πέτυχε την 26η φετινή της νίκη (2-0) και βρέθηκε στο +16 από τη Γιουνάιτεντ!

Ποιος να τη σταματήσει; Πάντως ούτε η Στόουκ! Η Σίτι έπειτα από μια 20ετία (1998-99) νίκησε δυο φορές τους Πότερς σε μια σεζόν, βρέθηκε στο +16 από τη Γιουνάιτεντ και περιμένει τη στέψη! Πλέον, θέλει τρεις νίκες για να εξασφαλίσει και μαθηματικά τον τίτλο! Σούπερ ο Σίλβα με δυο γκολ, θετικός ο Σταφυλίδης που πήρε φανέλα βασικού.

Τρίτη διαδοχική νίκη, 26η στη σεζόν και η Σίτι χωρίς τον τραυματία Αγουέρο δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα να υπερκεράσει το εμπόδιο της Στόουκ στο Μπριτάνια και να επικρατήσει με 2-0. Πολύ δυνατό ξεκίνημα από τους Πολίτες και μόλις στο 10ο λεπτό άνοιξαν το σκορ! Ο Ζεσούς άρχισε την επίθεση, εξαιρετική η σέντρα του Στέρλινγκ και ο Νταβίδ Σίλβα από κοντά πέτυχε το 1-0! Η ομάδα του Λάμπερτ προσπάθησε να φανεί απειλητική, αλλά τόσο στο 21΄ ο Εντιαγέ όσο και στο 37' το λάθος διώξιμο του Γουόκερ δεν βρήκαν στόχο. Ολα τελείωσαν στο 50', ο Ζεσούς έκανε την ασίστ και ο Σίλβα έφτασε τα 8 γκολ στη σεζόν! Η Στόουκ δεν μπόρεσε ποτέ να αντιδράσει, ενώ οι Πολίτες είχαν τρεις καλές ευκαιρίες με τους Φερναντίνιο (56’), Στέργλινγκ (58’ ) και Γουόκερ (73’) να σκοράρουν!

Στόουκ: Μπάτλαντ, Ζουμά, Ίντι, Μπάουερ, Σταφυλίδης, Κάμερον (89’ Σόμπχι), Άλεν, Εντιαγιέ, Σακίρι, Τσούπο-Μοτίνγκ, Χεσέ (63’ Κράουτς)

Μάντσεστερ Σίτι: Έντερσον, Κομπανί, Οταμέντι, Γουόκερ, Ζιντσένκο, Φερναντίνιο, Ντ. Σίλβα, Ντε Μπρόινε, Σανέ, Στέρλινγκ (85’ Μπ. Σίλβα), Γκάμπριελ Ζέσους (90’ Γκουντογκάν)

Сток Сити - Манчестер Сити. Обзор матча от ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα