Μαν. Σίτι - Τσέλσι 1-0

Μαν. Σίτι - Τσέλσι 1-0

bet365

Περιμένοντας τη... στέψη! Η Σίτι επικράτησε 1-0 της Τσέλσι βρέθηκε στο +18 από τη Λίβερπουλ, ενώ στέλνει την περσινή πρωταθλήτρια εκτός Champions League.

Ποιος να τη σταματήσει... Η Σίτι συνεχίζει ακάθεκτη, επικράτησε 1-0 της Τσέλσι, βρέθηκε στο +18 από τη Λίβερπουλ και περιμένει την ημερομηνία για τη στέψη της! Στον αντίποδα, οι Μπλε καταρρέουν, χάνουν τον έλεγχο και βλέπουν το σεντόνι να απομακρύνεται (στο -5 από την Τότεναμ).

Κακό το α' μέρος, με τη Σίτι να έχει τον απόλυτο έλεγχο, αλλά όχι τον τρόπο για να φανεί απειλητική για τους Λονδρέζους. Στον αντίποδα, οι Μπλε ήταν ανύπαρκτοι στο δημιουργικό κομμάτι, αδυνατούσαν να κρατήσουν μπάλα και φυσικά να βάλουν δύσκολα στους αντιπάλους. Το σουτ του Μπερνάρντο Σίλβα στο 20' πέρασε άουτ, ενώ επτά λεπτά αργότερα έπειτα από μια εξαιρετική προσπάθεια του Σανέ, ο Αθπιλικουέτα έδιωξε στη γραμμή! Η Σίτι τελείωσε το ημίχρονο με κατοχή μεγαλύτερη του 60%, ενώ οι Μπλε είχαν μόλις ένα σουτ, αρνητικό ρεκόρ 15ετίας!

Ιδανικό ξεκίνημα για τους «Πολίτες» στην επανάληψη, αφού στο 46' άνοιξαν το σκορ. Ο Νταβίντ Σίλβα έκανε τη σέντρα, ο Αλόνσο... έχασε τον Μπερνάρντο, ο οποίος διαμόρφωσε το 1-0! Κι όμως η Τσέλσι δεν αντέδρασε ποτέ! Η Σίτι κρατούσε εύκολα το προβάδισμα, ενώ οι παίκτες του Κόντε δεν μπορούσαν να κρατήσουν τη μπάλα. Ο Ιταλός ήταν... εκτός αγώνα, πέρασε στο 90' (!) τον Μοράτα στη θέση του Αζάρ, χωρίς η ομάδα του να αποσπάσει κάτι θετικό... Ενα σουτ του Αλόνσο στο 93' ήταν ό,τι καλύτερο παρουσίασαν οι Λονδρέζοι. Η Μάντσεστερ έκανε 902 πάσες στο ματς, περισσότερες από κάθε άλλη ομάδα στην Premier League την τελευταία 15ετία.

Μάντσεστερ Σίτι: Έντερσον, Λαπόρτ, Οταμέντι, Γουόκερ, Ζιντσένκο (87' Ντανίλο), Γκιουντογκάν, Νταβίδ Σίλβα (90' Φόντεν), Ντε Μπρόινε, Μπερνάρντο, Σανέ, Αγουέρο (85' Ζεσούς)

Τσέλσι: Κουρτουά, Κρίστενσεν, Αθπιλικουέτα, Ρούντιγκερ, Αλόνσο, Μόουζες, Ντρινκγουότερ, Φάμπρεγας, Γουίλιαν (78' Ζιρού), Αζάρ (90' Μοράτα), Πέδρο (82' Έμερσον)

Манчестер Сити - Челси. Обзор матча. Англия. Премьер-лига 2017/18. 28 тур. от ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα