Αρσεναλ - Μαν. Σίτι 0-3

Gazzetta team
Αρσεναλ - Μαν. Σίτι 0-3

bet365

Σεντόνι για Αρσεναλ; Ούτε φέτος... Η Σίτι με δεύτερη σερί τριάρα (3-0) στους Κανονιέρηδες πέρασε άνετα από το παγωμένο Λονδίνο και παράλληλα κράτησε την ομάδα του Βενγκέρ στο -10 από την τετράδα!

Το Emirates ...παγωμένο, η Σίτι σε τρελή κατάσταση και η Αρσεναλ σε κατάσταση πανικού! Η ομάδα του Βενγκέρ όχι μόνο δεν πήρε εκδίκηση για τον χαμένο τελικού του League Cup, αλλά έχασε και στο πρωτάθλημα (3-0) από τους Πολίτες, με συνέπεια να βρεθεί στο -10 από την τετράδα. Τραγική η ανασταλτική λειτουργία των Λονδρέζων, με την Αρσεναλ να γνωρίζει την 7η ήττα μέσα στο 2018!

Ενα απίθανο πρώτο ημίχρονο για τη Σίτι, εφιαλτικό για την Αρσεναλ, στην πιο... κρύα νύχτα των τελευταίων ετών! Η Σίτι στην πρώτη της ευκαιρία κατάφερε να προηγηθεί, ο Σανέ ξεκίνησε μια υπέροχη προσπάθεια και ο Μπερνάρντο Σίλβα με άψογο πλασέ πέτυχε το 1-0. Η Αρσεναλ απάντησε με ένα φάουλ του Τσάκα, ένα καλό σουτ του Ράμσεϊ, αλλά και στις δυο περιπτώσεις ο Εντερσον κράτησε το μηδέν! Στο 28' η Σίτι στο δεύτερο σουτ εντός στόχου πέτυχε γκολ!. Σανέ και Αγουέρο συνδυάστηκαν υπέροχα, ο Αργεντίνος έδωσε την σωστή στιγμή στον Νταβίντ Σίλβα, ο οποίος σημείωσε το 2-0. Το τρίτο χτύπημα ήρθε πέντε λεπτά αργότερα, Αγουέρο, Ντε Μπρόινε, Γουόκερ έκρυψαν τη μπάλα και από την πάσα του τελευταίου ο Σανέ μπήκε με τη μπάλα στα δίχτυα. Μαύρη σελίδα στην ιστορία των Κανονιέρηδων, αφού για πρώτη φορά εντός στην Premier δεχόντουσαν τρία γκολ στα πρώτα 35 λεπτά! Το... τρελό είναι πως στα επτά τελευταία σουτ εντός στόχου κόντρα στην Αρσεναλ πέτυχε ισάριθμα γκολ! Βέβαια, το... σερί το χάλασε ο Αγουέρο, ο οποίος δεν μπόρεσε από κοντά στο 39' να νικήσει τον Τσεχ.

H Αρσεναλ προσπάθησε να απαντήσει, μπήκε πιο δυνατά στο β' μέρος και στο 53' κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Οζίλ από τον Οταμέντι. Ο Ομπαμεγιάνγκ ανέλαβε την εκτέλεση, αλλά ο Εντερσον τον νίκησε και κράτησε το μηδέν! Η διάθεση χάθηκε, οι Λονδρέζοι είχαν την κατοχή στο 70%, αλλά καμία ουσία. Οι Πολίτες είχαν το μυαλό στην Τσέλσι, αν και ο Αγουέρο βρέθηκε μια ανάσα από τα 200 γκολ του στη Σίτι, αλλά ο Τσεχ δεν του έδωσε την ευκαιρία να πανηγυρίσει. Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος, ο Βενγκέρ δεν μπήκε στον κόπο να κάνει ούτε μια αλλαγή, ενώ ο κόσμος (μόλις 58.000 εισιτήρια λόγω κακοκαιρίας) αποχώρησε πριν το τελευταίο σφύριγμα.

Αρσεναλ: Τσεχ, Κοσιελνί, Μουστάφι, Κολάσινατς, Μπεγιερίν, Οζίλ, Μκιταριάν, Ράμσεϊ, Τσάκα, Ομπαμεγιάνγκ, Γουέλμπεκ


Μαν. Σίτι: Εντερσον, Κομπανί, Οταμέντι, Γουόκερ (72΄ Ζιντσένκο), Ντανίλο, Σίλβα (87' Ζεσούς), Γκουντογκάν, Ντε Μπρόινε, Σανέ, Μπερνάρντο Σίλβα, Αγουέρο (82' Τουρέ)

Арсенал - Манчестер Сити. Обзор матча. Англия. Премьер-лига 2017/18. 28 тур. от ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα