Συμφώνησαν για χειμερινή διακοπή στην Πρέμιερ Λιγκ

Gazzetta team
Συμφώνησαν για χειμερινή διακοπή στην Πρέμιερ Λιγκ

bet365

Από τη σεζόν 2019-2020 η Premier League θα διακόπτεται για δύο εβδομάδες στις αρχές του Φεβρουαρίου σε μία ομολογουμένως ιστορική απόφαση.

Σουόνσι - Σέφιλντ Γουέντσντεϊ και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν σημειωθούν περισσότερο τέρματα στο δεύτερο μέρος! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Οι συζητήσεις για την εφαρμογή του μέτρου υπήρχαν εδώ και καιρό στο τραπέζι με διάφορες απόψεις να ακούγονται και τελικά την Premier League να αποφασίζει την καθιέρωση της χειμερινής διακοπής.

Σύμφωνα με τους Times, το μέτρο θα ισχύει από τη σεζόν 2019-2020, με τη διακοπή να διαρκεί δύο εβδομάδες στις αρχές του Φεβρουαρίου.

Οι Άγγλοι με τη διακοπή της Premier League θεωρούν ότι θα δώσουν τις απαραίτητες ανάσες ξεκούρασης στους παίκτες τους και θα ενισχύσουν τις πιθανότητες επιτυχίας της Εθνικής τους ομάδας τόσο για το Euro του 2020 όσο και για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022.

Κάθε ομάδα της Premier League θα έχει τουλάχιστον 13 μέρες ξεκούρασης εκείνη τη χρονική περίοδο, αλλά το μέτρο δεν θα ισχύει για τους συλλόγους των άλλων επαγγελματικών κατηγοριών, δηλαδή της Championship, της League One και της League Two.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα