Στα άκρα οι σχέσεις Πογκμπά - Μουρίνιο στη Γιουνάιτεντ

Στα άκρα οι σχέσεις Πογκμπά - Μουρίνιο στη Γιουνάιτεντ

Gazzetta team
Στα άκρα οι σχέσεις Πογκμπά - Μουρίνιο στη Γιουνάιτεντ

bet365

Πολ Πογκμπά και Ζοσέ Μουρίνιο δεν... μιλιούνται και οι φήμες κάνουν λόγο ότι ο Γάλλος άσος δεν θα συνεχίσει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον Πορτογάλο τεχνικό στο τιμόνι.

Η κόντρα που φαίνεται να έχει ανοίξει τελευταία μεταξύ Μουρίνιο και Πογκμπά φαίνεται να μην κλείνει στο στρατόπεδο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Γάλλος άσος έχει έρθει σε αντιπαράθεση με τον Μουρίνιο για ζητήματα τακτικής με τον Special One να μην διστάζει να αφήνει τον Πογκμπά ακόμα και στον πάγκο.

Σκόραρε ο Λουκάκου το πρώτο γκολ του αγώνα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τσέλσι; Στη vistabet έχει επιστροφή στοιχήματος*!(21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Οι δύο πλευρές έχουν διαψεύσει τα πάντα, ωστόσο σύμφωνα με τη Sun η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο και ο Πογκμπά φέρεται έτοιμος να αποχωρήσει από το Όλντ Τράφορντ το καλοκαίρι από τη στιγμή που ο Μουρίνιο βρίσκεται στο τιμόνι της Γιουνάιτεντ.

Μάλιστα, ο Μίνο Ραϊόλα ήδη φέρεται να βρίσκεται στη... γύρα για προτάσεις, χτυπώντας την πόρτα της Ρεάλ Μαδρίτης ή ακόμα εξετάζοντας ένα πιθανό ενδεχόμενο επιστροφής του πελάτη του στη Γιουβέντους.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα