Κλοπ: «Τα συστήματα δεν κερδίζουν παιχνίδια»

Κλοπ: «Τα συστήματα δεν κερδίζουν παιχνίδια»

Gazzetta team
Κλοπ: «Τα συστήματα δεν κερδίζουν παιχνίδια»

bet365

Ο Γίργκεν Κλοπ τόνισε ότι δεν είναι οι τακτικές εκείνες που κερδίζουν τα ματς, αλλά οι παίκτες και ο τρόπος που εμφανίζονται στον αγωνιστικό χώρο.

Σκόραρε ο Ρονάλντο ή ο Νεϊμάρ το πρώτο γκολ του αγώνα Ρεάλ Μ. – Παρί Σ.Ζ.; Στη vistabet έχει επιστροφή στοιχήματος*!(21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Η Λίβερπουλ βρίσκεται στην Πορτογαλία για την αναμέτρηση με την Πόρτο, στο πρώτο παιχνίδι των «16» του Champions League και τόνισε ότι ο αποφασιστικός παράγοντας για το παιχνίδι θα είναι το πάθος των παικτών.

«Το σύστημα δεν θα νικήσει ποτέ το παιχνίδι. Έχει να κάνει με τους παίκτες, τη διαδικασία λήψης αποφάσεων και το να κάνουν το σωστό πράγματα στη σωστή στιγμή. Με το να βγάζεις την καρδιά σου στον αγωνιστικό χώρο και να δίνεις ό,τι έχεις. Τα συστήματα είναι πολύ σημαντικά, αλλά μόνο για να φέρεις τους παίκτες στις καλύτερες δυνατές θέσεις», τόνισε ο Κόπο και πρόσθεσε ότι ακόμα και σε περίπτωση που το πρώτο ματς στραβώσει, οι Ρεντς μπορούν να το γυρίζουν στην έδρα τους. «Δεν το έχω σκεφτεί, αλλά πιστεύουμε στο Άνφιλντ. Ξέρουμε ένα μέρος όπου ο κόσμος μπορεί να κάνει τη διαφορά. Αλλά για να το χρησιμοποιήσουμε στο δεύτερο παιχνίδι, πρέπει να κάνoυμε τη δουλειά και στο πρώτο».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα