Η Σίτι βράβευσε τους Ελληνες Citizens!

Η Σίτι βράβευσε τους Ελληνες Citizens!

Gazzetta team
Η Σίτι βράβευσε τους Ελληνες Citizens!

bet365

Οι Hellenic Citizens ιδρύθηκαν το 2006 και χθες παρέλαβαν το βραβείο από τη Μάντσεστερ Σίτι!

Παίξε νόμιμα το Book of Ra Deluxe κι άλλα συναρπαστικά φρουτάκια της Novomatic στην Sportingbet.gr! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Η Πανελλήνια Λέσχη Φίλων της Manchester City, Hellenic Citizens, παρεβρέθηκε στο ETIHAD Satdium το βράδυ του Σαββάτου για να παρακολουθήσει το παιχνίδι με την Λέστερ, αλλά δεν ήταν μόνο αυτό που έκανε ξεχωριστή την παρουσία της. Η λέσχη βραβεύτηκε επίσημα από την Σίτι για την 12ετή ενεργή παρουσία και στήριξή της.

Τα δύο μέλη της Λέσχης «Hellenic Citizens», Τάσος Γεώργος και Κωνσταντίνος Βρεττός βρέθηκαν στις σουίτες Legends του ETIHAD Stadium καλεσμένοι του συλλόγου και πριν την έναρξη του αγώνα βραβεύτηκαν από δυο μεγάλα ονόματα του παρελθόντος, τον διεθνή γκολκίπερ Joe Corrigan και τον εξτρέμ Peter Barnes μέλη της ομάδας που είχε κατακτήσει το Λιγκ Καπ το 1976 στο 2-1 επι της Νιούκαστλ.

Οι Hellenic Citizens ιδρύθηκαν το 2006 και αυτό τους καθιστά ως ένα από τα πιο παλιά Club Ξένων ομάδων στην Ελλάδα, αλλά και το δεύτερο αρχαιότερο Supporters Club της Manchester City εκτός Μεγάλης Βρετανίας.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα