Πάνω κι απ' τον Μέσι με... ιστορικές ασίστ ο Ντε Μπρόινε

Κώστας Ζάλιαρης
Πάνω κι απ' τον Μέσι με... ιστορικές ασίστ ο Ντε Μπρόινε

bet365

Το κατάφερε κι αυτό ο εκπληκτικός Κέβιν Ντε Μπρόινε. Η επίσημη στατιστική έγραψε πως ο Βέλγος ξεπέρασε και τον Λιονέλ Μέσι στο κομμάτι των ασίστ, τα τελευταία 5,5 χρόνια!

Καταλογίστηκε πέναλτι στον αγώνα Λα Κορούνια - Μπέτις; Στη vistabet έχει επιστροφή στοιχήματος*!(21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα θα πρέπει να ευχαριστεί τον Θεό του ποδοσφαίρου για το... θαύμα που του έτυχε στη Μάντσεστερ Σίτι, με την παρουσία ενός ποδοσφαιριστή όπως είναι ο Κέβιν Ντε Μπρόινε, στο ρόστερ της ομάδας.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός, είναι ο παίκτης που κάθε προπονητής θα ήθελε να έχει στα πλάνα του και όπως ανέφερε ο κόουτς των «πολιτών», «δεν υπάρχει άλλος στην Ευρώπη που να κάνει αυτά που κάνει ο Κέβιν, κάθε τρεις μέρες, σε κάθε ματς! Δεν είναι 1-2 παιχνίδια, είναι συνέπεια που τον παρουσιάζει έτσι σε κάθε αγώνα».

Έπειτα και από την αναμέτρηση του Σαββάτου με τη Λέστερ, όπου οι «πολίτες» έφτασαν με τεράστια άνεση στο τελικό 5-1 χάρη σε τέσσερα τέρματα του Σέρχιο Αγουέρο, ο Ντε Μπρόινε ξεπέρασε σε ασίστ και τον Λιονέλ Μέσι!

Από τον Αύγουστο του 2012, όταν πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στη Βέρντερ Βρέμης, μέχρι και σήμερα, ο εκ των λαμπερών αστέρων της Σίτι, έχει καταγράψει 77 ασίστ σε 176 αναμετρήσεις πρωταθλήματος, τις περισσότερες από κάθε άλλον συνάδελφό του σε αυτά τα 5,5 χρόνια στα πέντε μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Ο Λιονέλ Μέσι βρισκόταν στις 76, όμως είδε τον Βέλγο να τον προσπερνά με τα τρία «σερβιρίσματα» στο πρόσφατο ματς με τις «αλεπούδες». Ο Πεπ Γκουαρδιόλα, όπως και ολόκληρος ο κόσμος, τον θεωρεί ποδοσφαιριστή που μπορεί να... σπάσει το κατεστημένο των Μέσι και Κριστιάνο για τη Χρυσή Μπάλα, τονίζει όμως πως «για να γίνει αυτό χρειάζεται να κατακτά συνεχώς τίτλους και ειδικά έναν... Αυτόν του Champions League».

Αναλυτικά η λίστα:

Ποδοσφαιριστής

Συμμετοχές

Ασίστ

Κέβιν Ντε Μπρόινε

176

77

Λιονέλ Μέσι

190

76

Σεσκ Φάμπρεγας

189

65

Λουίς Σουάρες

182

64

Άνχελ Ντι Μαρία

169

64

Ντιμίτρι Παγιέ

191

62

Μεσούτ Εζίλ

171

62

Κόκε

194

57

Κριστιάνο Ρονάλντο

181

56

Τόμας Μίλερ

169

55

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα