Σαουθάμπτον - Λίβερπουλ 0-2

Gazzetta team
Σαουθάμπτον - Λίβερπουλ 0-2

bet365

Με δύο γκολ από το πρώτο μέρος η Λίβερπουλ καθάρισε εύκολα μόνο με 0-2 την Σαουθάμπτον και κάνει όλο και πιο δυνατή τη θέση της στην 4άδα. Φιρμίνο-Σαλάχ τα γκολ.

Η ομάδα του Γίργκεν Κλοπ ήταν μια κλάση πάνω και βύθισε ακόμα περισσότερο στη μιζέρια την Σαουθάμπτον, η οποία παρέμεινε στις θέσεις του υποβιβασμού. Οι Reds θα μπορούσαν να έχουν πετύχει περισσότερα γκολ, όμως έκαναν τη δουλειά με τα δύο του πρώτου μέρους [το δεύτερο μαγικό] και επέστρεψαν στις νίκες μετά το 2-2 εντός με την Τότεναμ. Η Λίβερπουλ πέρασε ξανά πάνω από τους Spurs και εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την ήττα της Γιουνάιτεντ και μείωσε τη διαφορά από τη 2η θέση στους 2 βαθμούς.

Με γκολ ξεκίνησαν το ματς οι φιλοξενούμενοι, καθώς στο 6' ο Σαλάχ είπε thanx στον Χουντ για το λάθος και έδωσε πάρε-βάλε στον Φιρμίνο, ο οποίος με αριστερό πλασέ έκανε το 0-1. Υστερα από το γρήγορο προβάδισμα, η ομάδα του Κλοπ άφησε την κατοχή στους Αγίους, που είχαν δύο καλές ευκαιρίες. Στο 18' ο Ρόμπερτσον έχασε τον Χόιμπιεργκ όμως το σουτ του Δανού απέκρουσε ο Κάριους και στο 29' ο Γερμανός keeper έβαλε νέο stop, αυτή τη φορά στην κεφαλιά του Γουόρντ-Πράουζ μετά τη σέντρα του Τάντιτς. Στο 42' ουσιαστικά μπήκε τέλος στο όποιο ενδιαφέρον για τον νικητή, όταν ο Μάτιπ έδωσε στον Σαλάχ, εκείνος στον Φιρμίνο που του επέστρεψε με τρομερό τακουνάκι και ο Αιγύπτιος με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 0-2.

Στην επανάληψη η Λίβερπουλ δεν σταμάτησε να έχει τον έλεγχο και θα μπορούσε να έχει δώσει μεγαλύτερες διαστάσεις στη νίκη. Στο 50' το πλασέ του Σαλάχ μέσα από την περιοχή πέρασε πάνω από τα δοκάρια και στο 59' η Σαουθάμπτον θα μπορούσε να έχει δώσει ενδιαφέρον όμως ο Χουντ δεν μπόρεσε ύστερα από εκτέλεση φάουλ. Στο 71' είχαμε διπλή φάση για τους φιλοξενούμενους όταν ο Φιρμίνο έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, ο ΜακΚάρθι απέκρουσε με τα πόδια και ο Σαλάχ σούταρε άουτ και στο 79' ο Λαλάνα πλάσαρε άουτ με το αριστερό μέσα από την περιοχή για να μείνει το 0-2 μέχρι το τέλος.

Σαουθάμπτον (Μαουρίσιο Πελεγκρίνο): ΜακΚάρθι, Μπερτράντ, Χουντ, Στέφενς, Σοάρες, Λεμινά (57' Μπουφάλ), Ρομέου (80' Ρομέου), Χόιμπιεργκ, Γουόρντ-Πράουζ (71' Λονγκ), Τάντιτς, Καρίγιο.

Λίβερπουλ (Γίργκεν Κλοπ): Κάριους, Αρνολντ, Μάτιπ, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Τσαν, Βαϊνάλντουμ, Τσάμπερλεϊν (60' Μίλνερ), Μανέ, Σαλάχ (89' Λόβρεν), Φιρμίνο (79' Λαλάνα).

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα