Πρόταση - ρεκόρ για Κέιν ετοιμάζει η Ρεάλ Μαδρίτης!

Gazzetta team
Πρόταση - ρεκόρ για Κέιν ετοιμάζει η Ρεάλ Μαδρίτης!

bet365

Στην Αγγλία το θεωρούν δεδομένο ότι η Ρεάλ Μαδρίτης θα κινηθεί για την απόκτηση του Χάρι Κέιν, καταθέτοντας πρόταση που θα φτάνει τα 227 εκατομμύρια ευρώ!

Τα ποσά που πέφτουν για τις μεταγραφές έχουν ξεφύγει στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, με τη Ρεάλ Μαδρίτης, σύμφωνα με τους έγκυρους Times, να είναι έτοιμη να δαπανήσει ποσό – ρεκόρ για να κάνει δικό της τον Χάρι Κέιν.

Όπως υποστηρίζει η βρετανική εφημερίδα, η Ρεάλ Μαδρίτης είναι διατεθειμένη να «σπάσει» το ρεκόρ της μεταγραφής του Νεϊμάρ στην Παρί Σεν Ζερμέν (222 εκατ. ευρώ) για τον Άγγλο επιθετικό που συνεχίζει και βρίσκεται σε τρομέρη φόρμα.

Το ποσό που είναι έτοιμη να δώσει η Ρεάλ Μαδρίτης αγγίζει τα 227 εκατομμύρια ευρώ και σίγουρα θα βάλει τον πρόεδρο της Τότεναμ, Ντάνιελ Λέβι σε σκέψεις, ασχέτως αν ο τελευταίος έχει καταστήσει σαφές πως ο Κέιν δεν είναι προς πώληση.

Είναι γνωστό, άλλωστε, πως ο Άγγλος επιθετικός βρίσκεται τους τελευταίους μήνες στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας της Ρεάλ, ενώ και ο ίδιος στο παρελθόν είχε αφήσει να εννοηθεί ότι η Μαδρίτη θα αποτελούσε έναν αγαπημένο προορισμό στο μέλλον.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα