Ο Αντεμπαγιόρ αποκάλυψε γιατί μισεί την Άρσεναλ

Ο Αντεμπαγιόρ αποκάλυψε γιατί μισεί την Άρσεναλ

Gazzetta team
Ο Αντεμπαγιόρ αποκάλυψε γιατί μισεί την Άρσεναλ

bet365

Ο Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ αποκάλυψε το παρασκήνιο της μεταγραφής του από την Άρσεναλ στην Μάντσεστερ Σίτι και μαζί το μίσος του για την Άρσεναλ εξαιτίας του Βενγκέρ.

Ο Αντεμπαγιόρ αγωνίστηκε στην Άρσεναλ την περίοδο 2006-2009, όταν άφησε τους κανονιέρηδες για την Μάντσεστερ Σίτι. Και τώρα αποκάλυψε πώς ολοκληρώθηκε εκείνη η μεταγραφή.

«Μία μέρα ο Βενγκέρ με φώναξε στο γραφείο του και μου είπε ότι πρέπει να φύγω, καθώς δεν έχω μέλλον στην ομάδα. Του είπα ότι θέλω να μείνω και να παλέψω για μία θέση στην ενδεκάδα, αλλά επέμενε ότι έπρεπε να φύγω. Ή φεύγεις μου είπε ή μένεις και δεν παίζεις ούτε ένα παιχνίδι. Δεν πρόκειται να μείνεις και να παλέψεις», τόνισε ο Αντεμπαγιόρ.

«Στη συνέχεια είπε ότι ακολούθησα τα χρήματα και γι’ αυτό ήθελα να πάω στην Σίτι. Εκείνη η μέρα ήταν που ξεκίνησε το μίσος μου για την Άρσεναλ!», ολοκλήρωσε ο επιθετικός, που αυτή τη στιγμή αγωνίζεται στην Μπασάκσεχιρ στην Τουρκία.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα