Για τέσσερα χρόνια ο Αλέξις, στα 60 εκατ. το deal

Gazzetta team
Για τέσσερα χρόνια ο Αλέξις, στα 60 εκατ. το deal

bet365

Ο Αλέξις Σάντσες συμφώνησε με την Γιουνάιτεντ για συμβόλαιο τεσσάρων ετών, με τον Χιλιανό να κοστίζει στο club του Μάντσεστερ πάνω από 60 εκατ. λίρες.

Οπως προκύπτει από το ρεπορτάζ της Telegraph, ο 29χρονος περιμένει πλέον να δει αν ο Χένρικ Μχιταριάν θα συμφωνήσει να κάνει την αντίθετη διαδρομή και να γίνει παίκτης της Αρσεναλ, κάτι το οποίο θα οριστικοποιήσει τη δική του άφιξη στο Old Trafford για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Με την Σίτι να έχει τεθεί εκτός και την Τσέλσι, παρά το ενδιαφέρον της τελευταίας στιγμής, να μην μπορεί να φτάσει τα όσα προσφέρει η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο, η Γιουνάιτεντ έδωσε όσα χρειάζονταν για να κάνει δική της τον Αλέξις. Το ποσό ξεπερνά τα 60 εκατ. λίρες, αν συνυπολογίσουμε τα χρήματα που θα πάρουν οι Gunners, ο μάνατζερ του διεθνή μεσοεπιθετικού και τον μισθό του που θα είναι περίπου 15 εκατ. τον χρόνο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα