Απίστευτο: Κατηγορεί τα ball boys της Γιουνάιτεντ ο Μουρίνιο!

Απίστευτο: Κατηγορεί τα ball boys της Γιουνάιτεντ ο Μουρίνιο!

Gazzetta team
Απίστευτο: Κατηγορεί τα ball boys της Γιουνάιτεντ ο Μουρίνιο!

bet365

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ζοσέ Μουρίνιο είναι δυσαρεστημένος από τα ball boys της ομάδας του, κατηγορώντας τα ότι ευθύνονται για το γεγονός ότι καθυστερούν να επιστρέψουν την μπάλα στον αγωνιστικό χώρο!

Ο Special One έχει παραπονεθεί κατά καιρούς για διάφορους λόγους, προκαλώντας αρκετά σχόλια από τους επικριτές του, αλλά και από τον αγγλικό Τύπο. Αυτή τη φορά ήταν η σειρά των ball boys της Γιουνάιτεντ να μπουν στο στόχαστρό του!

Όπως αναφέρει η Sun ο Μουρίνιο είναι δυσαρεστημένος από τα ball boys της Γιουνάιτεντ καθώς σύμφωνα με τον Πορτογάλο τεχνικό η μπάλα δεν επιστρέφει άμεσα στον αγωνιστικό χώρο με συνέπεια οι «Κόκκινοι Διάβολοι» να μην έχουν τη δυνατότητα να φύγουν γρήγορα στην αντεπίθεση!

Τα ball boys της Γιουνάιτεντ απαρτίζονται από παιδιά τοπικών σχολίων του Μάντσεστερ και αυτή δεν είναι η πρώτη φορά κατά την οποία ο Μουρίνιο εκφράζει τα παράπονά του πάνω στο συγκεκριμένο θέμα.

Και την περσινή σεζόν, ο Πορτογάλος τεχνικός είχε εκνευριστεί με τα ball boys, ζητώντας μάλιστα να αντικατασταθούν από πιτσιρικάδες των ακαδημιών του συλλόγου!

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα