Κρίσταλ Πάλας - Μάντσεστερ Σίτι 0-0

Κρίσταλ Πάλας - Μάντσεστερ Σίτι 0-0

bet365

Ο Εντερσον νίκησε τον «Μίλι» στο 90' από την άσπρη βούλα, η Σίτι έφυγε από το Λονδίνο με την ισοπαλία (0-0 με Πάλας) και κράτησε το αήττητο. Ματς... κατάρα, τέσσερις παίκτες αποχώρησαν με φορείο.

Το τελευταίο παιχνίδι του 2017 θα μπορούσε να εξελιχθεί στον απόλυτο εφιάλτη για τη Σίτι, ωστόσο στις καθυστερήσεις ο Εντερσον έσωσε την παρτίδα... Το σερί νικών της Μάντσεστερ σταμάτησε στις 18, ο Πεπ δεν έφτασε το δικό του ρεκόρ (19 νίκες με Μπάγερν), όμως η Σίτι συνεχίζει αήττητη μετά την ισοπαλία 0-0 με την Πάλας εκτός έδρας. Μπορεί οι Πολίτες να είναι στο +14 από τη δεύτερη Τσέλσι, αλλά το 2018 μπαίνει με πονοκεφάλους για τον Καταλανό τεχνικό, μιας και οι Ντε Μπρόινε, Ζεσούς αποχώρησαν με φορείο. Μοιραίος ο Μιλιβόγιεβιτς με το χαμένο πέναλτι, τραυματίστηκαν άσχημα Νταν και Πάντσεον. Παράλληλα, η Κρίσταλ Πάλας έγινε η πρώτη ομάδας εντός στην Premier League από τον περασμένο Γενάρη που κράτησε τη Σίτι στο μηδέν!

Ρυθμό από το πρώτο λεπτό είχε το ματς, με την Πάλας να μπαίνει δυνατά και στο 9' να χάνει την πρώτη ευκαιρία, όμως ο Μπεντέκε δεν μπόρεσε να εκμεταλλευθεί τη ασυνεννοησία Εντερσον - Μανγκαλά. Η Σίτι πήρε τον έλεγχο μετά το πρώτο τέταρτο, αλλά στο 23' ο Πεπ είδε τον Ζεσούς να αποχωρεί λόγω τραυματισμού στο γόνατο και να ξεσπά σε κλάματα. Ο Αγουέρο πήρε θέση στην ενδεκάδα και στην πρώτη του επαφή είδε τη μπάλα να σταματά στο δεξί δοκάρι του Χένεσι! Η κατοχή για τους «Πολίτες» έφτασε στο 72%, όμως η Πάλας αμυνόταν εξαιρετικά, ενώ όποτε έβρισκε χώρους απειλούσε. Στο 32' η κεφαλιά του Μπεντέκε κατέληξε άουτ, ενώ δυο λεπτά αργότερα το σουτ του Τάουνσεντ έκοψε σωτήρια ο Ντανίλο! Η είσοδος του Στέρλινγκ στην επανάληψη έκανε φουλ επιθετική τη Μάντσεστερ, αλλά Αγουέρο και Σανέ δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον Ουαλό γκολκίπερ. Την καλύτερη ευκαιρία πάντως είχε η Πάλας στο 77', ο Τάουνσεντ βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά... κατάφερε να στείλει τη μπάλα άουτ! Στο 89' έγινε η φάση της... σεζόν για τη Σίτι! Ο λόγος; Ο Ζαχά κέρδισε έξυπνα το πέναλτι, αλλά ο Εντερσον εντυπωσιακά κράτησε το μηδέν και το αήττητο νικώντας τον Μιλιβόγιεβιτς! Αξίζει να σημειωθεί, πως οι γκολκίπερ της Σίτι έχουν σώσει τα 10 από τα 17 τελευταία πέναλτι σε όλες τις διοργανώσεις!

Кристал Пэлас - Манчестер Сити. Обзор матча. Англия. Премьер-лига 2017/18. 21 тур. от ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα