Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Νιούκαστλ 4-1

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Νιούκαστλ 4-1

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Νιούκαστλ 4-1

bet365

Πογκμπά και όλα καλά! Ο Γάλλος επέστρεψε στην ενδεκάδα, πέτυχε γκολ, μοίρασε ασίστ και η Γιουνάιτεντ διέλυσε 4-1 τη Νιούκαστλ. Επιστροφή έπειτα από 212 ημέρες για τον Ζλάταν!

«Θεωρώ πως όλοι μπορούν να δουν ξεκάθαρα τη διαφορά που έχει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όταν ο Πολ παίζει και όταν είναι εκτός...» τόνισε ο Ζοσέ Μουρίνιο στη συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής και μια ημέρα αργότερα δικαιώθηκε! Ο Πολ Πογκμπά επέστρεψε δυναμικά, πέτυχε γκολ, έκανε ασίστ και η Γιουνάιτεντ διέλυσε με 4-1 τη Νιούκαστλ. Γκολ ο Λουκάκου, μεγάλη επιστροφή για τον Ζλάταν.

Η Γιουνάιτεντ μπήκε δυνατά στο ματς, αλλά η Νιούκαστλ ήταν πιο ουσιαστική. Μόλις στο 14ο λεπτό κατάφερε να «παγώσει» το Ολντ Τράφορντ, με τον Γέντλιν να κάνει την ασίστ, τον Λίντελοφ να γλιστράει και τον Γκέιλ με ιδανικό τελείωμα να πετυχαίνει το 1-0. Ηταν το πρώτο γκολ που δέχθηκε η Μάντσεστερ εντός για την Premier League. Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι και στο 19' βρέθηκαν μια ανάσα από το δεύτερο τέρμα. Ο Σέλβι έκανε απίθανη πάσα, αλλά το διαγώνιο του Μέρφι κατέληξε άουτ! Η Γιουνάιτεντ ανέβασε ρυθμό μετά το 25', ο Λουκάκου όμως δε μπόρεσε να βρει δίχτυα. Ωστόσο, όταν ο Πογκμπά το πήρε πάνω του όλα άλλαξαν...

Στο 37' έκανε σούπερ ασίστ και ο Μαρσιάλ με κεφαλιά πέτυχε το 1-1. Οι γηπεδούχοι πίεσαν και πήγαν στα αποδυτήρια μπροστά στο σκορ, όταν από πάσα του Γιάνγκ, ο Σμόλινγκ με κεφαλιά πέτυχε το 2-1. Η ομάδα του Μουρίνιο ήταν εντυπωσιακή στην επανάληψη και στο 54' σφράγισε τη νίκη με τέρμα του Πογκμπά ! Ηταν το 4ο του γκολ (και τέσσερις ασίστ) στα έξι τελευταία του ματς στην Premier League! Δίχτυα βρήκε και ο Λουκάκου, ο οποίος στο 70ο λεπτό διαμόρφωσε το 4-1! Στο 77' το Ολντ Τράφορντ σηκώθηκε στο πόδι για να αποθεώσει τον Ζλάταν, ο οποίος έπειτα από 212 ημέρες επέστρεφε στη δράση! Η Γιουνάιτεντ πέτυχε την 7η διαδοχική εντός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα, καλύτερη επίδοση από το 2013 (12 σερί νίκες), πέρασε ξανά στη 2η θέση και βρέθηκε στο -8 από την κορυφή.

Μαν. Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Βαλέντσια, Λίντελοφ, Σμόλινγκ, Γιανγκ, Πογκμπά (70' Φελαϊνί), Μάτιτς, Ράσφορντ, Μάτα (83' Ερέρα), Μαρσιάλ (77' Ιμπραΐμοβιτς), Λουκάκου

Νιούκαστλ: Ελιοτ, Γιεντλιν, Λεζέν, Κλαρκ, Μανκίγιο, Μέρφι, Χέιντεν, Σέλβι, Ρίτσι (66' Ααρονς), Γκέιλ (77' Γκέιλ), Χοσελού (71' Μίτροβιτς)

Манчестер Юнайтед - Ньюкасл Юнайтед 4:1. Обзор матча. Англия. Премьер-лига 2017/18. 12 тур. от ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα