Μουρίνιο: «Γι' αυτό δεν θα πετύχουμε στο Champions League»

Μουρίνιο: «Γι' αυτό δεν θα πετύχουμε στο Champions League»

Κώστας Ζάλιαρης
Μουρίνιο: «Γι' αυτό δεν θα πετύχουμε στο Champions League»

bet365

Τον έναν και... χιλιοειπωμένο λόγο για τον οποίο οι αγγλικοί σύλλογοι αποτυγχάνουν να διακριθούν στο Champions League επανέλαβε ο Ζοσέ Μουρίνιο όταν κλήθηκε να σχολιάσει το ενδεχόμενο υπέρβασης.

Μοναδική προσφορά-έκπληξη σε περιμένει, ποντάροντας στο Εφές – Παναθηναϊκός. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Ο Πορτογάλος τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μιλώντας στη Daily Mirror, όσο κι αν μπορεί τα λεγόμενά του να «ενοχλούν» τους οπαδούς που θα ήθελαν να ακούσουν κάτι πιο φιλόδοξο και αποφασιστικό, ανέλυσε την άποψή του για το γεγονός πως με την ισχύουσα κατάσταση στην Premier League, είναι τρομερά δύσκολο να σημειωθεί κάποια ευρωπαϊκή επιτυχία...

«Όχι δεν το ασπάζομαι ότι μπορεί να υπάρξει... χρυσή εποχή για τους Άγγλους στην Ευρώπη. Δεν το πιστεύω γιατί όταν ξεκινάει η νοκ-άουτ φάση του Champions League, εμείς από την Premier έχουμε παίξει 20 ματς τον Δεκέμβρη και τον Ιανουάριο, ενώ όλες οι υπόλοιπες ομάδες από Γερμανία, Γαλλία, Ισπανία και Ιταλία έχουν ξεκουραστεί στο διάλειμμα του χειμώνα.

Έτσι ξεκινούν όλοι την προσπάθειά τους με πολύ καλύτερες προϋποθέσεις από τις δικές μας. Είναι επίσης γεγονός πως στα δικά μας παιχνίδια στις εγχώριες διοργανώσεις, αν δεν παίξεις δυνατά, δεν πρόκειται να κερδίσεις. Για παράδειγμα, έχουμε ματς με τη Μπρίστολ Σίτι για το Λιγκ Καπ στα προημιτελικά κι αν δεν παίξουμε δυνατά και καλά, θα χάσουμε. Στην Αγγλία, οι μικρότερες ομάδες πάντοτε κυνηγούν το καλό αποτέλεσμα γιατί θέλουν να εμφανίζονται ανταγωνιστικές και έχουν το κουράγιο και στο σθένος για να τα καταφέρουν, ενώ σε άλλες χώρες υπάρχει τεράστια διαφορά μεταξύ των τοπ ομάδων και των υπόλοιπων...».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα