Ο Βενγκέρ θολώνει ξανά τα νερά για το μέλλον του

Ο Βενγκέρ θολώνει ξανά τα νερά για το μέλλον του

Κώστας Ζάλιαρης
Ο Βενγκέρ θολώνει ξανά τα νερά για το μέλλον του

bet365

Όσο κι αν θα ήθελε να εμφανιστεί ξεκάθαρος για τις προθέσεις του και την παραμονή του στον πάγκο της Άρσεναλ μέχρι και το 2019, ο Αρσέν Βενγκέρ αποτυγχάνει να πείσει τον κόσμο...

Επιστροφή* πονταρίσματος στον αγώνα Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός αν είναι πρώτος σκόρερ του αγώνα ο Νίκολα Μιλουτίνοφ (21+ *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο Αλσατός τεχνικός, σε συνέντευξη που παραχώρησε και σε ερώτηση που δέχθηκε για τα όσα είχε πει σε πρόσφατη Γενική Συνέλευση των μετόχων των «κανονιέρηδων», όπου άφησε να εννοηθεί ότι θα... επανεξεταστεί το θέμα της συνεργασίας του με την Άρσεναλ, δεν έκανε κανέναν σοφότερο.

Όσα είχε να πει, θόλωσαν ξανά τα νερά, αν και ο ίδιος προσπάθησε να δείξει ότι αυτό που λέει, είναι αρκετά σαφές για το μέλλον του στην ομάδα...

«Είπα ότι κάθε τέλος της σεζόν συζητάω με τη διοίκηση, βλέπουμε που ακριβώς είμαστε και προχωράμε. Δεν είναι το ίδιο με αυτό που λέτε εσείς... Ορισμένες φορές λες κάτι και ο κόσμος το εκλαμβάνει με τον τρόπο που θέλει. Είπα ότι έχω συμβόλαιο δύο ετών, πάντοτε έχω την πρόθεση να τιμώ τη συμφωνία μου με τον σύλλογο, όμως μου αρέσει να είμαι ειλικρινής και γι' αυτό συζητώ με τη διοίκηση για να βλέπουμε κάθε φορά που είμαστε και πως θέλουμε να συνεχίσουμε... Είναι τόσο απλό...» ήταν η τοποθέτηση του Βενγκέρ.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα