Τρένο η Μπέρνλι, σοκ για Νιούκαστλ! (vid)

Gazzetta team
Τρένο η Μπέρνλι, σοκ για Νιούκαστλ! (vid)

bet365

Ηττα σοκ για τη Νιούκαστλ στις καθυστερήσεις, με τη Μπόρνμουθ να δραπετεύει στο 92' (1-0) με τον Κουκ. Ακάθεκτη η Μπέρνλι, πέρασε από το Σεντ Μέρις (1-0) κι έπιασε Τσέλσι, Αρσεναλ στην τετράδα.

Μπαμ και κάτω η Νιούκαστλ... Μια ευκαιρία του Κουκ στις καθυστερήσεις έριξε στο καναβάτσο τις Καρακάξες κι έδωσε στη Μπόρνμουθ ένα μεγάλο διπλό. Οι γηπεδούχοι υπέστησαν δεύτερη διαδοχική ήττα, δε σκόραραν σε ισάριθμα ματς κι έχασαν την ευκαιρία να πλησιάσουν την πρώτη πεντάδα. Κακή η ομάδα του Μπενίτεθ, είχε κάποιες στιγμές, αλλά όχι την ουσία για να βρει δίχτυα. Εξαιρετικός ο Μπέγκοβιτς, ο οποίος σε δυο περιπτώσεις νίκησε τον Ρίτσι, ενώ ούτε ο Ατσού κατάφερε να τον κερδίσει. Η Μπόρνμουθ άντεξε στην πίεση των γηπεδούχων και στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Κουκ από σέντρα του Σούρμαν διαμόρφωσε το 1-0. Ηταν μόλις το τρίτο τρίποντο της Μπόρνμουθ, η οποία βγήκε για πρώτη φορά φέτος από την επικίνδυνη ζώνη.

Μέχρι και τετράδα η Μπέρνλι
Πέρσι την είχαν νικήσει όλες αυτές και ήταν ομάδες που είχαν τερματίσει στο top-8. Ωστόσο, η Μπέρνλι όχι μόνο έχει πάρει 11 βαθμούς κόντρα σε αυτές τις έδρες, αλλά ως αήττητη εκτός έδρας φιγουράρει στα πολύ ψηλά πατώματα της Premier League. Εκεί βρέθηκε με το 0-1 επί της Σαουθάμπτον, το οποίο ήρθε με κεφαλιά του Βόουκς (81') και αφού πρώτα ο πορτιέρο Πόουπ είχε κρατήσει πίσω στην αρχική πίεση των γηπεδούχων, που αντιθέτως, φωνάζουν ότι έχουν πρόβλημα.


Δυνατά η Μπράιτον, δύσκολα η Σουόνσι
Η νεοφώτιστη, Μπράιτον, συνέχισε τα εξαιρετικά αποτελέσματα στην Premier League και με γκολ του Γκλεν Μάρεϊ πέρασε από την Ουαλία σε βάρος της Σουόνσι (0-1), την οποία έριξε στη ζώνη του υποβιβασμού. Ο Μάρεϊ σκόραρε για 4η φορά στα τελευταία τρία παιχνίδια πρωταθλήματος και βοήθησε την ομάδα του να πάρει δεύτερη σερί εκτός έδρας νίκη και να φτάσει τα τέσσερα σερί παιχνίδια χωρίς ήττα.

Αντεξε η Χάντερσφιλντ
Σημαντική εντός έδρας νίκη 1-0 επί της Γουέστ Μπρομ πέτυχε η Χάντερσφιλντ, παρά το γεγονός πως για μισή ώρα περίπου έπαιζε με παίκτη λιγότερο. Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στο ματς, πίεσαν και στο 15' διαμαρτυρήθηκαν έντονα σε ανατροπή του Λα Πάρα, χωρίς όμως ο διαιτητής να σφυρίξει παράβαση. Η Γουέστ Μπρομ ήταν κακή στο δημιουργικό κομμάτι και, δεν μπόρεσε να απειλήσει και στο 45' η Χάντερσφιλντ πήρε προβάδισμα με τον Φαν Λα Πάρα. Οι γηπεδούχοι πίεσαν και στην επανάληψη για να καθαρίσουν το ματς, αλλά στο 57' οι ισορροπίες άλλαξαν. Ο Σκίντλερ αποβλήθηκε, δίνοντας τη δυνατότητα στη Γουέστ Μπρομ να βγει μπροστά. Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν, έγιναν επιθετικοί, χωρίς όμως ουσία.

Hьюкacл - Бopнмyт 0:1 от ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα