Και ο Μοράτα μιλάει με τον Μουρίνιο

Και ο Μοράτα μιλάει με τον Μουρίνιο

Κώστας Ζάλιαρης
Και ο Μοράτα μιλάει με τον Μουρίνιο

bet365

Μετά τον Σεσκ Φάμπρεγας, ο Αλβάρο Μοράτα αποκάλυψε ότι έχει συχνή επικοινωνία με τον Ζοσέ Μουρίνιο, πράγμα για το οποίο σίγουρα ο Αντόνιο Κόντε δεν μπορεί να κάνει κάτι, αλλά δεδομένα, δεν θα του αρέσει...

Ο πρώην κόουτς της Τσέλσι και νυν της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φαίνεται ότι έχει διατηρήσει καλές σχέσεις όσον αφορά τους «μπλε», παρά τον τρόπο με τον οποίο έφτασε στο τέλος της η δεύτερη θητεία του στον λονδρέζικο σύλλογο, τον Δεκέμβρη του 2015.

Ανταγωνιστικές αποδόσεις στο Αουγκσμπουργκ – Λεβερκούζεν με 0% Γκανιότα*. *Το 0% γκανιότα αφορά την επιλογή ''Νικητής αγώνα'' πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια. (21+)!

Όπως το έκανε ο Σεσκ Φάμπρεγας, έτσι και ο Αλβάρο Μοράτα παραδέχθηκε πως μιλάει με τον Πορτογάλο τεχνικό λόγω και του ότι ήταν εκείνος που του πρόσφερε ουσιαστικά το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο.

Την ίδια στιγμή, ο Αντόνιο Κόντε βρίσκεται στα... χαρακώματα με τον Μουρίνιο και ο ένας πετάει «μπηχτές» στον άλλον, σε μια κόντρα που άνοιξε από το περσινό 4-0 των Πρωταθλητών Αγγλίας επί των «κόκκινων διαβόλων» στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

«Μιλάμε αρκετά με τον Ζοσέ. Έχουμε πολύ καλή σχέση.

Ήταν ο πρώτος μου προπονητής όταν έγινα επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω σε υψηλό επίπεδο.

Ήταν εκείνος χάρη στον οποίο υπέγραψα το πρώτο μου επαγγελματικό συμβόλαιο. Ορισμένες φορές μιλάμε με μηνύματα στο κινητό, όχι απαραίτητα για το ποδόσφαιρο. Ρωτάει ο ένας τον άλλον πως περνάει, κάνουμε αστεία...

Είναι ωραίο και εκτιμώ το γεγονός πως έχουμε κρατήσει τέτοια επαφή διότι ήταν ο πρώτος μου προπονητής σε επαγγελματικό επίπεδο. Τώρα, όμως, είναι αντίπαλος. Εχθρός. Πρέπει να νικήσουμε. Ήταν ωραία να παίζω για εκείνον και να κερδίζω για εκείνον, όμως τώρα πρέπει να κερδίσω για την Τσέλσι και τον Αντόνιο Κόντε» είπε ο Μοράτα.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα