Ο Μουρίνιο θέλει νέο... βελτιωμένο συμβόλαιο!

Ο Μουρίνιο θέλει νέο... βελτιωμένο συμβόλαιο!

Gazzetta team
Ο Μουρίνιο θέλει νέο... βελτιωμένο συμβόλαιο!

bet365

Ο Μουρίνιο κάνει εξαιρετική δουλειά στη Γιουνάιτεντ, όμως νέο συμβόλαιο θα υπογράψει μόνο αν η Μάντσεστερ του δώσει αρκετά περισσότερα...

Ο Ζοσέ Μουρίνιο είναι έτοιμος να υπογράψει νέο συμβόλαιο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά θα το κάνει μόνο αν πειστεί ότι οι όροι αντικατοπτρίζουν τα επιτεύγματά του στην ομάδα!

Ο Πορτογάλος βρίσκεται σχεδόν στα μισά της τριετούς συμφωνίας που υπέγραψε το καλοκαίρι του 2016. Στην πρώτη του σεζόν στη Γιουνάιτεντ ο Μουρίνιο κέρδισε δύο τρόπαια και φυσικά επέστρεψε στο Champions League. Ο Special One βάζει στο ταμείο του περίπου 15 εκατομμύρια λίρες ετησίως, αλλά θεωρεί ότι θέλει μια σημαντική βελτίωση στο οικονομικό κομμάτι, όπως και περισσότερα κίνητρα για να υπογράψει μια επέκταση. Εξάλλου, τόνισε πως η Γιουνάιτεντ δε θα είναι ο τελευταίος σταθμός στην καριέρα του, με την Παρί να παραμένει στις βασικές του επιλογές «Αυτή τη στιγμή στην Παρί γίνεται κάτι ιδιαίτερο. Μαγεία, ποιότητα, νεαροί παίκτες, είναι φανταστική».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα